Γκάρι Νέβιλ: «Μου έκανε εντύπωση πόσο γρήγορα έγινε ο έλεγχος, πρόκειται για σοβαρό λάθος» (vid)

Γκάρι Νέβιλ

Γκάρι Νέβιλ: «Μου έκανε εντύπωση πόσο γρήγορα έγινε ο έλεγχος, πρόκειται για σοβαρό λάθος» (vid)

Ιάσονας Τσίλης 09:25 - 01.10.2023 / Ανανεώθηκε: 09:28 - 01.10.2023

Την απορία του για το σοβαρό λάθος του VAR στο ακυρωθέν γκολ της Λίβερπουλ εξέφρασε ο Γκάρι Νέβιλ, ο οποίος δήλωσε σοκαρισμένος με την αμέλεια των διαιτητών στην εν λόγω φάση.

Η αρμόδια αρχή που είναι υπεύθυνη για τους διαιτητές της Premier League παραδέχτηκε σε ανακοίνωση της ότι κακώς ακυρώθηκε το γκολ του Λουίς Ντίαζ στο παιχνίδι της Λίβερπουλ με την Τότεναμ.

Η Ένωση Διαιτητών της Premier League εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με το ακυρωθέν γκολ του Λουίς Ντίαζ, στον αγώνα της Λίβερπουλ απέναντι στην Τότεναμ. Οι «κόκκινοι» ήταν έξαλλοι με αυτήν την απόφαση και στην ανακοίνωση αναφέρεται πως υπήρξε ανθρώπινο λάθος.

«Η PGMOL αναγνωρίζει ένα σημαντικό ανθρώπινο λάθος που συνέβη κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου του αγώνα Τότεναμ - Λίβερπουλ. Τo γκολ του Λουίς Ντίαζ ακυρώθηκε λόγω οφσάιντ από την ομάδα των διαιτητών του αγώνα. Αυτό ήταν ένα ξεκάθαρο και προφανές πραγματικό λάθος και θα έπρεπε να είχε ως αποτέλεσμα την κατακύρωση του γκολ μέσω παρέμβασης VAR, ωστόσο, το VAR δεν κατάφερε να παρέμβει. Η PGMOL θα διενεργήσει πλήρη έλεγχο των περιστάσεων που οδήγησαν στο σφάλμα», αναφέρει η ανακοίνωση.

Ο Γκάρι Νέβιλ στην εκπομπή του Sky Sports μετά το τέλος του αγώνα εξέφρασε την απορία του με την εν λόγω απόφαση και παραδέχθηκε ότι πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό λάθος.

«Είδα τις φωτογραφίες από τη φάση και σκέφτηκα ότι το γκολ είναι κανονικό. Ξαφνιάστηκα όταν δόθηκε οφσάιντ. Έγινε πολύ γρήγορα και προφανώς κάτι έγινε πολύ λάθος. Μου έκανε εντύπωση ότι δεν μπήκαν καν οι γραμμές.

Αυτό ήταν πολύ άσχημο. Πρόκειται για ένα σοβαρό λάθος. Υπάρχουν κι άλλες φάσεις τον τελευταίο καιρό στις οποίες έχουν γίνει λάθη και πολλές φορές και αναρωτιόμουν σε ορισμένες, έχουμε άραγε τη σωστή λήψη»;