Πρόεδρος σαουδαραβικής ομοσπονδίας: «Θα έρθουν παίκτες υψηλότερου επιπέδου από τον Κριστιάνο Ρονάλντο»

Κριστιάνο Ρονάλντο

i

©Photo by Yasser Bakhsh/Getty Images/Ideal Images

Πρόεδρος σαουδαραβικής ομοσπονδίας: «Θα έρθουν παίκτες υψηλότερου επιπέδου από τον Κριστιάνο Ρονάλντο»

Sportal newsroom 20:08 - 07.02.2023

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας της Σαουδικής Αραβίας τόνισε πως στο πρωτάθλημα της χώρας θα μετακομίσουν ακόμα πιο σημαντικοί παίκτες από τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Τον τελευταίο καιρό όλα τα... φώτα έχουν στραφεί στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας λόγω της μεταγραφής του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Αλ Νασρ. Και απ' ότι φαίνεται, ο «CR7» είναι απλά η αρχή, καθώς έπεται και συνέχεια.

Αυτό προανήγγειλε ο πρόεδρος της Σαουδαραβικής Ομοσπονδίας, Αλ Μισάλ, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι στη λίγκα τους αναμένεται να πάνε παίκτες ίδιου επιπέδου με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ και ακόμα πιο σημαντικοί.

«Η μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν πολύ σημαντική για το πρωτάθλημά μας, χρειάστηκε πολλή δουλειά και συνεργασία για να επιτευχθεί. 

Αλλά πιστεύω ότι το επόμενο καλοκαίρι οι παίκτες θα είναι εξίσου σημαντικοί ή και πιο σημαντικοί από τον Ρονάλντο, ποδοσφαιριστές αυτού του επιπέδου και ακόμη υψηλότερου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι λίγα τα ονόματα κορυφαίων παικτών, που ισχυροί σύλλογοι της χώρας έχουν βάλει στο στόχαστρο τους.