«Πρόταση του ΠΑΟΚ για Βραζιλιάνο εξτρέμ»
i

Καντι / © PrntScrn

«Πρόταση του ΠΑΟΚ για Βραζιλιάνο εξτρέμ»

Sportal newsroom 21:05 - 03.12.2022

Ο ΠΑΟΚ φαίνεται να ετοιμάζει πρόταση για την απόκτηση του Βραζιλιάνου μέσου, Καντί, σύμφωνα με αζέρικα μέσα.

Όσο πλησιάζει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου, τόσο οι ομάδες ψάχνουν τρόπο να καλύψουν τις ανάγκες τους. Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ κοιτάει και λίγο παραπέρα θέλωντας να «γεμίσει» την μεσαία του γραμμή με λύσεις για το ερχόμενο καλοκαίρι.

 Κάπως έτσι, λοιπόν, οι «ασπρόμαυροι» ετοιμάζονται να κάνουν πρόταση για τον Κάντι Μπόρχες, ο οποίος αγωνίζεται για λογαριασμό της Κάραμπαχ. Σύμφωνα με αζέρικα Μέσα, οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» έχουν ετοιμάσει ήδη την «βαλίτσα» με τα έγγραφα, προκειμένου να αποκτήσουν τον 26χρονο ποδοσφαιριστή.

 Όμως η πρόταση αυτή καθαυτή δεν θα γίνει τον επόμενο μήνα, αλλά στο τέλος της σεζόν 2022-23, όπως αναφέρει η ίδια πηγή. Πάντως, στο παιχνίδι της διεκδίκησης φαίνεται να βρίσκεται και η Γρανάδα, η οποία έχει προσθέσει επίσης στη λίστα της τον νεαρό χαφ. Ο Κάντι αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ενδεκάδας των Αζέρων, αγωνιζόμενος σε 27 από τα 30 φετινά παιχνίδια της ομάδας του. 

Μάλιστα ήταν παρών και στις δύο φετινές αναμετρήσεις κόντρα στον Ολυμπιακό. Επιπλέον, είχε προσφέρει και την ασίστ στο πρώτο γκολ της Κάραμπαχ. Η αξία του σύμφωνα με το transfermarkt έφτασε το 2022 τα 1,2 εκατ. ευρώ, την ίδια ώρα που τον περασμένο Δεκέμβρη βρισκόταν στις 700χιλ.