«Πωλητήριο» βάζει η Παρί για τον Νεϊμάρ, σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ισπανία
i

Νεϊμάρ-Μέσι/©Twitter

«Πωλητήριο» βάζει η Παρί για τον Νεϊμάρ, σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ισπανία

Ανδρέας Σερεβέτας • 08:44 - 05.01.2023 / Ανανεώθηκε: 16:02 - 21.04.2023

Οι ανανεώσεις των συμβολαίων του Εμπαπέ και του Μέσι ανοίγουν την πόρτα της εξόδου για τον Βραζιλιάνο.

Δημοσίευμα της Καταλανικής αθλητικής εφημερίδας «Sport» αποκαλύπτει ενδεχόμενη αποχώρηση του Νεϊμάρ από την Παρί Σεν Ζερμέν το καλοκαίρι. Σύμφωνα με τις πηγές της, ο Βραζιλιάνος σταρ της «σελεσάο» θα πάρει μεταγραφή στο τέλος της σεζόν για να διευκολυνθεί οικονομικά η γαλλική ομάδα. 

 Η Παρί αποφάσισε να επεκτείνει τη διάρκεια συμβολαίων του Εμπαπέ και του Μέσι, προσφέροντας μεγαλύτερες απολαβές στους δύο άσους. Μετά την νέα τεράστια επένδυση, στην οποία προέβη, δεν επιθυμεί να διατηρήσει στο ρόστερ της τον Νεϊμάρ. Ουσιαστικά θα τον «θυσιάσει» για να κρατήσει στην ομάδα τον πρώτο σκόρερ του Μουντιάλ και τον πολυτιμότερο παίκτη στη διοργάνωση του Κατάρ. 

Θύελλα αντιδράσεων στην Βραζιλία για το πάρτι που διοργάνωσε ο Νεϊμάρ μετά τον αποκλεισμό
ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022

15:26 - 17.12.2022

Θύελλα αντιδράσεων στην Βραζιλία για το πάρτι που διοργάνωσε ο Νεϊμάρ μετά τον αποκλεισμό

Εντονες αντιδράσεις έφερε η επιλογή του Νεϊμάρ να διοργανώσει πάρτι στην πατρίδα του, λίγες μόλις ημέρες μετά τον αποκλεισμό της Βραζιλίας στους «8» του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Πέρσι το καλοκαίρι ενεργοποιήθηκε η ρήτρα αυτόματης επέκτασης του συμβολαίου του Νεϊμάρ μέχρι τον Ιούνιο του 2027. Ωστόσο η Παρί φέρεται πλέον διατεθειμένη να την μειώσει από τα 150 εκατομμύρια ευρώ στα 100 προκειμένου να γίνει πιο προσιτή η τιμή για την απόκτηση του από άλλη ομάδα. Θυμίζουμε ότι κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν ο Νεϊμάρ ήταν επίσης προς πώληση μετά τον αποκλεισμό από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Champions League.