Όσκαρ ανθρωπιάς από τον χολιγουντιανό ηθοποιό Ράιαν Ρέινολντς - Έσωσε τη γυναίκα του αρχηγού της Ρέξαμ, «ετοίμαζα την κηδεία μου...»

Όσκαρ ανθρωπιάς από τον χολιγουντιανό ηθοποιό Ράιαν Ρέινολντς - Έσωσε τη γυναίκα του αρχηγού της Ρέξαμ, «ετοίμαζα την κηδεία μου...»

Γιώργος Σακελλαρίου 16:51 - 10.12.2023 / Ανανεώθηκε: 16:54 - 10.12.2023

Τα αγγλικά ΜΜΕ έφεραν στη δημοσιότητα μία συγκινητική ιστορία. Ο χολιγουντιανός ηθοποιός Ράιαν Ρέινολντς και συνιδιοκτήτης της Ρέξαμ έσωσε τη σύζυγο του αρχηγού της ομάδας, η οποία διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο.

Ο Ράιαν Ρέινολντς έχει γίνει σύμβολο για τον σύλλογο της Ρέξαμ. Ο χολιγουντιανός ηθοποιός είναι συνιδιοκτήτης του συλλόγου της Ουαλίας κι έχει κάνει πολλά πράγματα για να ανεβάσει τον σύλλογο στις μεγάλες κατηγορίες.

Τώρα τα βρετανικά ΜΜΕ έφεραν στο προσκήνιο μία συγκινητική ιστορία. Η Λάουρα Φορντ, σύζυγος του αρχηγού της ομάδας Άντονι Φορντ, αποκάλυψε έναν «ζωντανό εφιάλτη», αφού όπως είπε «σχεδίαζε τη δική της κηδεία», όταν της είπαν ότι είχε όγκο στον εγκέφαλο και δεν μπορούσε να γίνει επέμβαση.

Εκεί ακριβώς έδωσε τη λύση ο Ράιαν Ρέινολντς. Ο γνωστός ηθοποιός συμβούλευσε το ζευγάρι να επισκεφθεί κορυφαίους γιατρούς στη Νέα Υόρκη.

Αναλυτικά τα δημοσιεύματα: «Ο σταρ του Χόλιγουντ και ιδιοκτήτης της Ρέξαμ αποκαλύφθηκε πρόσφατα ότι έκανε μια απίστευτη χειρονομία βοηθώντας στη χρηματοδότηση για να πάρει μία δεύτερη γνώμη από έναν κορυφαίο νευροχειρουργό η Λάουρα Φορντ.

Ο Ιρλανδός μπακ Φορντ είδε τη ζωή του να ανατρέπεται όταν η Λάουρα διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο στα μέσα της περασμένης σεζόν κι εκείνη την εποχή πίστευαν ότι ήταν σε προχωρημένο στάδιο.

Ο Ρέινολντς άπλωσε γενναιόδωρα το χέρι στο ζευγάρι όταν η Λάουρα έλαβε τα καταστροφικά νέα ότι είχε όγκο στον εγκέφαλο λίγες εβδομάδες μετά τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού.

Η Λάουρα παρατήρησε ένα πρόβλημα όταν το νεογέννητο μωρό της ήταν μόλις τριών ημερών. Το αριστερό της χέρι είχε παράλυση.

Η μαγνητική τομογραφία έδειξε έναν όγκο και της είπαν αρχικά ότι δεν ήταν ιάσιμη, δεν σήκωνε εγχείρηση και αναμενόταν να έχει μικρό προσδόκιμο ζωής.

Μετά την παρέμβαση του Ρέινολντς, το ζευγάρι έλαβε μια δεύτερη γνώμη από κορυφαίο νευρολόγο της Νέας Υόρκης και η βιοψία, διευκρίνισε ότι επρόκειτο για θαλαμικό πιλοκυτταρικό αστροκύτωμα βαθμού 1, ένας καλοήθης όγκος στον εγκέφαλο, πολύ λιγότερο θανατηφόρος από την πρώτη διάγνωση.

Λόγω της θέσης του όγκου είναι ανεγχείρητος, αλλά το ζευγάρι το θεώρησε ως το «καλύτερο σενάριο».

Η Λάουρα εξήγησε στους Times πώς ο “ζωντανός εφιάλτης” της πήρε τον έλεγχο της ζωής της αμέσως μόλις είχε γεννήσει.

“Ο νευρολόγος μας είπε ότι ήταν ανεγχείρητο κι ότι έχω ένα χρονοδιάγραμμα”, τόνισε. “Είπαμε τότε ότι δεν θέλαμε να μάθουμε πόσο καιρό. Ο Πάντι ήταν τεσσάρων εβδομάδων και βασικά μου λένε ότι μπορεί να μην δω τον γιο μου να γίνεται ενός έτους.

Σχεδίαζα την κηδεία μου. Έκλαιγα σιωπηλά. Ήταν πολύ λίγος χρόνος. Ένας ζωντανός εφιάλτης.

Τους πρώτους μήνες μετά τον τοκετό, μια γυναίκα έχει σοβαρά ορμονικά παντού. Συναισθηματικά, ήταν απλώς ένα τρενάκι του λούνα παρκ.

Αρχικά ήμουν σε σοκ και δυσπιστία. Ήμουν τόσο ευάλωτη. Μόλις είχα περάσει τις χειρότερες επτά εβδομάδες που μπορούσα να φανταστώ με το νεογέννητο μωρό μου”.

Τον Σεπτέμβριο η Λάουρα έκανε ξανά μια ανάρτηση στο Instagram, εξηγώντας ότι δεν είχε αναπτυχθεί ο όγκος και ότι είχε ηρεμήσει».