Ο διερμηνέας του Καρβαχάλ τον κατηγορεί για σεξουαλική παρενόχληση σε σερβιτόρα - Τι απαντάει ο ίδιος

Ντάνι Καρβαχάλ

i

PrtScr

Ο διερμηνέας του Καρβαχάλ τον κατηγορεί για σεξουαλική παρενόχληση σε σερβιτόρα - Τι απαντάει ο ίδιος

Δημήτρης Χούπης 15:57 - 13.09.2023 / Ανανεώθηκε: 15:58 - 13.09.2023

Ο διερμηνέας του Ντάνι Καρβαχάλ κατηγόρησε τον Ισπανό για σεξουαλική παρενόχληση σε μια σερβιτόρα κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ της Ρωσίας το 2018.

Σάλος έχει δημιουργηθεί από τις κατηγορίες του Μεξικανού διερμηνέα του Ντάνι Καρβαχάλ για τη συμπεριφορά του Ισπανού προς μία Ρωσίδα σερβιτόρα κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ του 2018. 

Συγκεκριμένα ο Άλεξ Πένια μίλησε σε ένα podcast λέγοντας ότι ο μπακ της Ρεάλ Μαδρίτης προέβη σε ένα απρεπές σχόλιο για μία σερβιτόρα. Πιο αναλυτικά ο Ισπανός βρισκόταν σε ένα μαγαζί μαζί με τον Μονρεάλ και τον Νταβίντ Ντε Χέα και του ζήτησαν να πει σε τρεις σερβιτόρες να κάνουν πάρτι. 

Όταν πλέον όλοι τους ήταν στη σουίτα ενός ξενοδοχείου, τότε ο Ισπανός μπακ της Ρεάλ ζήτησε στον διερμηνέα να πει ένα απρεπές σχόλιο σε μία από τις σερβιτόρες. 

Αυτές τις κατηγορίες όμως ο ίδιος ο Καρβαχάλ αρνήθηκε μέσω μιας ανάρτησής του στο Twitter. Ο Ισπανός μπακ υποστήριξε ότι όσα ειπώθηκαν είναι ψέματα, ενώ τόνισε πως έχει κινηθεί ήδη νομικά. 

«Όλες οι πληροφορίες που αναφέρθηκαν στον Τύπο αυτές τις ημέρες που κάνουν αναφορά σε εμένα είναι τελείως ψευδείς. Από τη συμμετοχή μου σε πολιτικά κόμματα μέχρι μια σεξουαλική επίθεση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 στη Ρωσία. 

Θεωρώ απολύτως λυπηρό και εξαιρετικά λεπτό που τα Μέσα γράφουν ατιμώρητα, δίνοντας αξία στα λόγια τρίτων, σπιλώνοντας την ίδια ώρα το όνομα και την τιμή μου. Έχω ήδη κινηθεί νομικά», έγραφε η ανάρτησή του.