Ο Κάρλο Αντσελότι προσπέρασε τον Ζινεντίν Ζιντάν

Κάρλο Αντσελότι/

i

Κάρλο Αντσελότι/ ©Photo by Angel Martinez/Getty Images

Ο Κάρλο Αντσελότι προσπέρασε τον Ζινεντίν Ζιντάν

Ελένη Ανδρικοπούλου 13:26 - 20.09.2023 / Ανανεώθηκε: 10:57 - 21.09.2023

Μετά την νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης με 2-1 κόντρα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ ο Κάρλο Αντσελότι κατάφερε να αφήσει πίσω του τον Ζινεντίν Ζιντάν.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά την τρέχουσα σεζόν στη La liga, καθώς μετρά πέντε νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις και με τη συγκομιδή 15 βαθμών βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του ισπανικού πρωταθλήματος, στο +2 από την Μπαρτσελόνα. 

Την τελευταία της νίκη η «Βασίλισσα» την σημείωσε κόντρα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ το βράδυ της Κυριακής (17/09) στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου». Οι «μερένχες» αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή χάρη στα γκολ των Φεντερίκο Βαλδέρδε και Χοσελού και συνέχισαν το νικηφόρο σερί τους.

Ο Κάρλο Αντσελότι κατάφερε να αφήσει πίσω του τον Ζινεντίν Ζιντάν, μετά τη νίκη 2-1 επί της Ρεάλ Σοσιεδάδ. Συγκεκριμένα, ο 64χρονος προπονητής έφτασε τις 173 νίκες στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης και ξεπέρασε κατά μια τον Γάλλο προπονητή, ο οποίος έχει 172. Ο 64χρονος τεχνικός βρίσκεται στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας. Στην κορυφή βρίσκεται ο Μιγκέλ Μουνιόθ, ο οποίος έχει 357 νίκες στον πάγκο των «μερένχες».