Ρουμενίγκε: «Ας μην υπερβάλουμε, το φιλί του Ρουμπιάλες ήταν σωστό! Εγώ είχα φιλήσει άνδρες»
i

© Getty Images

Ρουμενίγκε: «Ας μην υπερβάλουμε, το φιλί του Ρουμπιάλες ήταν σωστό! Εγώ είχα φιλήσει άνδρες»

Ελένη Ανδρικοπούλου 20:24 - 22.08.2023 / Ανανεώθηκε: 21:01 - 22.08.2023

Ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της Μπάγερν και νυν μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της UEFA, Καρλ Χάινς Ρουμενίγκε δεν βρίσκει κάτι μεμπτό στη χειρονομία του προέδρου της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Λουίς Ρουμπιάλες, ο οποίος φίλησε στο στόμα την Τζένι Ερμόσο.

Σάλο έχει προκαλέσει η χειρονομία του προέδρου της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Λουίς Ρουμπιάλες, ο οποίος φίλησε στο στόμα την Τζένι Ερμόσο μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ γυναικών από την Εθνική Ισπανίας

Την άποψή του για το εν λόγω συμβάν εξέφρασε κι ο Καρλ Χάινς Ρουμενίγκε. Ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της Μπάγερν Μονάχου και νυν μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της UEFA δεν βλέπει κανένα λόγο να κατηγορήσει τον Ρουμπιάλες για οτιδήποτε. «Δεν νομίζω ότι πρέπει να υπερβάλλεις. Όταν ανακηρύσσεσαι παγκόσμιος πρωταθλητής, συγκινείστε. Και αυτό που έκανε εκεί ήταν, με όλο τον σεβασμό, απολύτως σωστό», εξήγησε ο Γερμανός.

Επιπλέον, ο ίδιος παραδέχτηκε ότι έχει φιλήσει κι εκείνος άνδρα. «Θυμάμαι ότι την τελευταία φορά που κατακτήσαμε το Τσάμπιονς Λιγκ φίλησα άνδρες, όχι στο στόμα αλλά από χαρά», είπε ο Καρλ Χάινς Ρουμενίγκε. 

Tags: