Σάλος στη Γαλλία: Καταγγελία για ροζ βίντεο που γυρίστηκε στις τουαλέτες του γηπέδου της Νις
i

Νις - Λιλ/ © Photo by Sylvain Lefevre/Getty Images/ Ideal Images

Σάλος στη Γαλλία: Καταγγελία για ροζ βίντεο που γυρίστηκε στις τουαλέτες του γηπέδου της Νις

Ελένη Ανδρικοπούλου 11:22 - 15.02.2023 / Ανανεώθηκε: 11:36 - 15.02.2023

Ο κακός χαμός έχει γίνει μετά το βίντεο ερωτικού περιεχομένου που γυρίστηκε στις τουαλέτες του γηπέδου της Νις την ημέρα του ματς με τη Λιλ, που οδήγησε τον γαλλικό σύλλογο να κινηθεί νομικά.

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στη Γαλλία. Η Νις υποδέχθηκε στις 29 Ιανουαρίου την Λιλ στο «Allianz Riviera» για το πρωτάθλημα της Ligue 1. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν την νίκη με 1-0. Αλλά αυτό που συνέβη εντός αγωνιστού χώρου περνά σε δεύτερη μοίρα σε σχέση με αυτό που έλαβε χώρα εκτός αυτού. 

Η αποκάλυψη ότι γυρίστηκε βίντεο ερωτικού περιεχομένου στις τουαλέτες του «Allianz Riviera» κατά τη διάρκεια του αγώνα της Νις με την Λιλ πριν από περίπου δύο εβδομάδες έχει κινητοποιήσει τον γαλλικό σύλλογο. 

Τόσο η Νις όσο και η εταιρεία που διαχειρίζεται το γήπεδο έχουν καταγγείλει το περιστατικό, το οποίο φέρεται να κατέγραψε η πορνοστάρ, Laure Raccuzo. Τα όσα έλαβαν χώρα κυκλοφόρησαν στα social media και υπέπεσαν στην αντίληψη των αρμοδίων, οι οποίοι ερευνούν τις συνθήκες υπό τις οποίες έγινε η κινηματογράφηση του βίντεο, σύμφωνα με το RMC Sport. 

Tags: