Ξενέρωσε τη Σέλτικ η Ατλέτικο σε ένα φοβερό ματς!
i

© Photo by Ian MacNicol/Getty Images

Ξενέρωσε τη Σέλτικ η Ατλέτικο σε ένα φοβερό ματς!

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 23:57 - 25.10.2023 / Ανανεώθηκε: 00:40 - 26.10.2023

Η Σέλτικ προηγήθηκε δις, η Ατλέτικο Μαδρίτης όμως είχε απάντηση και τις δύο φορές και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2) μετά από ένα... γεμάτο παιχνίδι, που τα είχε όλα.

Η ματσάρα ανάμεσα σε Σέλτικ και Ατλέτικο Μαδρίτης για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League τα είχε όλα, εκτός από νικητή! Οι Σκωτσέζοι βρέθηκαν δύο φορές μπροστά στο σκορ, όμως η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε δεν πέταξε λευκή πετσέτα ποτέ και κατάφερε να φύγει από «Celtic Park» με τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2). Με δέκα παίκτες τελείωσαν το παιχνίδι οι «ροχιμπλάνκος» λόγω της αποβολής του Ντε Πολ στο 82'.

Δεν θα μπορούσε να έχει καλύτερο ξεκίνημα η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς στο παιχνίδι. Μόλις στο 4ο λεπτό ο Ράιλι παρότι βρέθηκε σε καλή θέση για σουτ, προτίμησε να «σπάσει» στον Φουρουχάσι και δικαιώθηκε, αφού ο Ιάπωνας επιθετικός αξιοποίησε στο έπακρο την πάσα του, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 των γηπεδούχων.

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν αντίδραση και στο 24' κέρδισαν πέναλτι. Ο Γκριεζμάν ανέλαβε την εκτέλεση, σημάδεψε το δοκάρι, αλλά ο Γάλλος επιθετικός πήρε το ριμπάουντ και σκόραρε για το 1-1. Η χαρά των «ροχιμπλάνκος» δεν κράτησε για πολύ, καθώς έπειτα από τρία λεπτά ο πρώην παίκτης του Άρη, Λουίς Πάλμα, με ένα υπέροχο διαγώνιο σουτ νίκησε τον Όμπλακ για το 2-1 του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε μπήκε πιο δυνατά και στο 53ο λεπτό έφερε ξανά το ματς στα ίσια. Ο Γιορέντε με μία φοβερή μπαλιά βρήκε τον Μοράτα κι εκείνος με μία κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-2. Μάλιστα, ο Ισπανός επιθετικός έχασε μεγάλη ευκαιρία μετά από έξι λεπτά και για την ολική ανατροπή.

Στο 82' η Ατλέτικο έμεινε με δέκα παίκτες, καθώς ο Ντε Πολ είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε, όμως οι Σκωτσέζοι δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα στον λίγο χρόνο που είχαν μπροστά τους και το 2-2 παρέμεινε μέχρι και το τελικό σφύριγμα.