Σημαντική διαφορά στο οικονομικό ανάμεσα σε Λαουτάρο Μαρτίνες και Ίντερ

Λαουτάρο Μαρτίνεζ

i

©PrtScr

Σημαντική διαφορά στο οικονομικό ανάμεσα σε Λαουτάρο Μαρτίνες και Ίντερ

Στέλιος Βαρδάκης 15:40 - 26.02.2024 / Ανανεώθηκε: 15:46 - 26.02.2024

Σε διαπραγματεύσεις βρίσκονται Λαουτάρο Μαρτίνες και Ίντερ για την υπογραφή νέου συμβολαίου με τις δύο πλευρές πάντως να έχουν μία σεβαστή οικονομική διαφορά.

Η Ίντερ πέρασε σαν... σίφουνας από την έδρα της Λέτσε (0-4) και καλπάζει προς την κατάκτηση του 20ου πρωταθλήματος της ιστορίας της. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 2η θέση και στο +9 από τη 2η Γιουβέντους.

Πρωταγωνιστής σε ένα ακόμη ματς ήταν ο Λαουτάρο Μαρτίνες ο οποίος βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα δύο φορές και έφτασε τα 22 γκολ στο πρωτάθλημα και είναι με διαφορά ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος.

Το συμβόλαιο του Αργεντινού επιθετικού με την Ίντερ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2026 και αν και υπάρχει αρκετός χρόνος μέχρι τότε έχουν ήδη ξεκινήσει οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών για να ανανεώσουν τη συνεργασία τους για μεγαλύτερο βάθος χρόνου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το «Tuttomercato», οι οι «νερατζούρι» προσφέρουν στον 26χρονο επιθετικό ένα ποσό περίπου στα 8 εκατομμύρια ευρώ, ενώ η πλευρά του ποδοσφαιριστή φαίνεται να ζητάει 10 εκατομμύρια.

Ο ίδιος ο παίκτης είχε αναφέρει πριν από λίγες μέρες τα εξής: «Όπως έχει πει ο διευθυντής (Μπέπε Μαρότα) είμαστε στο σωστό δρόμο. Λείπουν λεπτομέρειες, δεν είναι εύκολο πράγμα αλλά δεν υπάρχει βιασύνη επειδή έχω ακόμη 2,5 χρόνια συμβόλαιο. Είμαι ήρεμος».