Σουάρες: «Περήφανος που είμαι Ουρουγουανός αν και δεν μας σέβονται» (pic)
i

Λουίς Σουάρες/ ©Intime

Σουάρες: «Περήφανος που είμαι Ουρουγουανός αν και δεν μας σέβονται» (pic)

Το δικό του μήνυμα έστειλε ο Λουίς Σουάρες μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram μετά τον αποκλεισμό της Ουρουγουάης από το Μουντιάλ 2022.

Ο Λουίς Σουάρες ήταν εξαιρετικός στο ματς της Ουρουγουάης κόντρα στη Γκάνα στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Μουντιάλ 2022. Μπορεί να μην σκόραρε, αλλά συνέβαλε τα μέγιστα με τις δύο ασίστ του στον Τζιορτζιάν Ντε Αρασκαέτα στη νίκη της ομάδας του με 2-0. 

Η Σελέστε πήρε το «τρίποντο» αλλά την ίδια ώρα η Νότια Κορέα νικούσε την Πορτογαλία με 2 - 1 και έχοντας καλύτερη επίθεση στην ισοβαθμία (4) έστειλε τους Ουρουγουανούς σπίτι τους. 

Μετά τον αποκλεισμό της ομάδα του ο Λουίς Σουάρες έκανε ένα ποστάρισμα όπου ανέφερε πως είναι περήφανος που είναι Ουρουγουανός, αν και δεν τους σέβονται (οι διαιτητές). Φυσικά ευχαρίστησε τους συμπατριώτες του για την υποστήριξη. 

Δείτε το post του:

«Το να λέμε αντίο στο Παγκόσμιο Κύπελλο πονάει πολύ, αλλά έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο ότι δώσαμε τα πάντα για τη χώρα μας. Περήφανος που είμαι Ουρουγουανός αν και δεν μας σέβονται. Ευχαριστώ όλους τους Ουρουγουανούς που μας υποστήριξαν από κάθε γωνιά του πλανήτη».