«To γούρι μου; Φοράω το ίδιο εσώρουχο για μία ολόκληρη σεζόν»: Τρομερή ομολογία από σούπερ – σταρ της Μάντσεστερ Σίτι! (vid)

Έντερσον

i

©print screen

«To γούρι μου; Φοράω το ίδιο εσώρουχο για μία ολόκληρη σεζόν»: Τρομερή ομολογία από σούπερ – σταρ της Μάντσεστερ Σίτι! (vid)

Sportal newsroom 20:04 - 01.06.2023 / Ανανεώθηκε: 20:04 - 01.06.2023

Ο τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Σίτι αποκάλυψε ένα... περίεργο γούρι που έχει, λέγοντας πως φοράει το ίδιο εσώρουχο σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Αρκετοί είναι οι παίκτες που είναι προληπτικοί και έχουν γούρια πριν τους αγώνες. Τα περισσότερα από αυτά είναι «φυσιολογικά», αλλά είναι λίγο τρελά, ενώ κάποια, σαν αυτό του Έντερσον είναι περίεργα. 

Ο τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Σίτι λοιπόν έδωσε συνέντευξη στο TNT Sports και σε κάποιο σημείο αποκάλυψε το γούρι του. Το οποίο είναι αρκετά... περίεργο. Συγκεκριμένα ο Βραζιλιάνος γκολκίπερ ανέφερε πως φοράει το ίδιο εσώρουχο σε κάθε αγώνα. Καλά ακούσατε το ίδιο εσώρουχο σε κάθε αγώνα. 

Δεν πήρε τα μάτια της από πάνω του: Ποιον παίκτη της Σίτι γλυκοκοιτάζει η κόρη του Γκουαρδιόλα (vid)
PREMIER LEAGUE

09:49 - 30.05.2023

Δεν πήρε τα μάτια της από πάνω του: Ποιον παίκτη της Σίτι γλυκοκοιτάζει η κόρη του Γκουαρδιόλα (vid)

Η κόρη του Πεπ Γκουαρδιόλα, Μαρία στους πανηγυρισμούς της Μάντσεστερ Σίτι για το πρωτάθλημα της Premier League δεν άφησε στιγμή από τα μάτια της τον Χουλιάν Άλβαρες και έχει ξεσπάσει σάλος στην Αργεντινή.

Μάλιστα όπως σχολίασε αυτό έχει αποδειχτεί πράγματι γούρικο, αφού στα οχτώ χρόνια που το κάνει αυτό έχει κατακτήσει οχτώ πρωταθλήματα. Ξεκίνησε λοιπόν από την πρώτη του σεζόν στην Μπενφίκα, όπου και κατέκτησε το πρωτάθλημα. Κάπως έτσι το συνεχίζει ακόμα. 

«Έχω το γούρι να φοράω το ίδιο εσώρουχο σε κάθε αγώνα. Είναι ένα ανά σεζόν, επειδή φοριέται πολύ. Στην πρώτη σεζόν με την Μπενφίκα ήμουν σε φάση: «Όταν παίζω θα το φοράω». Και στα τελευταία οχτώ χρόνια, έχω κατακτήσει εφτά πρωταθλήματα (δύο με Μπενφίκα, πέντε με Μάντσεστερ Σίτι). Δουλεύει αυτό λοιπόν», ήταν ακριβώς τα λόγια του Βραζιλιάνου τερματοφύλακα. 

Ο 29χρονος διεθνής βρίσκεται στους «πολίτες» έξι χρόνια και έχει κατακτήσει πέντε πρωταθλήματα, τέσσερα Carabao Cup και ένα κύπελλο Αγγλίας. Φέτος μάλιστα είναι κοντά σε ένα ιστορικό τρεμπλ, αφού εκτός από το πρωτάθλημα μπορεί να κατακτήσει και το Champions League. Κι αυτό γιατί βρίσκεται στον τελικό του FA Cup απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και στον τελικό του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσει την Ίντερ