Στην αποστολή για τη Μαρσέιγ ο Πάλμερ-Μπράουν – Επιστροφή και για Τσέριν, νοκ άουτ με θλάση ο Γερεμέγεφ

Στην αποστολή για τη Μαρσέιγ ο Πάλμερ-Μπράουν – Επιστροφή και για Τσέριν, νοκ άουτ με θλάση ο Γερεμέγεφ

Γιώργος Σακελλαρίου 20:45 - 08.08.2023 / Ανανεώθηκε: 21:42 - 08.08.2023

Ο Ιβάν Γιάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς με τη Μαρσέιγ.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αυριανό σπουδαίο αγώνα με τη Μαρσέιγ στη Λεωφόρο.

Στην αποστολή υπάρχουν δύα νέα πρόσωπα σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στη Ντνίπρο. Ο Αμερικανός στόπερ, που έχει μερικές μέρες προπονήσεων με το «τριφύλλι», βρίσκεται στην αποστολή, όπως και ο Άνταμ Τσέριν. Ο Σλοβένος μέσος ήταν εκτός λίστας για τα παιχνίδια με τους Ουκρανούς λόγω τραυματισμού και αυτή τη φορά πήρε τη θέση του Ζέκα.

Αναλυτικά όσα αναφέρονται στο δελτίο του Παναθηναϊκού και η αποστολή για τον αγώνα με τη Μαρσέιγ:

«Με την απογευματινή προπόνηση της Τρίτης στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αυριανή αναμέτρηση της τρίτης προκριματικής φάσης του Champions League με αντίπαλο τη Μαρσέιγ.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, τακτική και εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Μέρος του προγράμματος ακολούθησε ο Σένκεφελντ.

Γιοβάνοβιτς: «Θέλουμε να είμαστε στο Χόλιγουντ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου» - Το μήνυμα για τον αδικοχαμένο Μιχάλη
CHAMPIONS LEAGUE

17:33 - 08.08.2023

Γιοβάνοβιτς: «Θέλουμε να είμαστε στο Χόλιγουντ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου» - Το μήνυμα για τον αδικοχαμένο Μιχάλη

Ο Σέρβος τεχνικός του Παναθηναϊκού Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναφέρθηκε στο όνειρο της ομάδας του και στις πιθανότητες πρόκρισης με τη Μαρσέιγ, αλλά και στον θάνατο του αδικοχαμένου οπαδού της ΑΕΚ.

Στην αποστολή της ομάδας μετέχουν οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Ιωαννίδης, Κλαϊνχάισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Πάλμερ – Μπράουν, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσοκάι, Γέντβαϊ, Μάγκνουσον, Σιδεράς, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Βέρμπιτς».

Πρόβλημα ο Γερεμέγεφ

Η προπόνηση, ωστόσο, είχε κι ένα δυσάρεστο. Ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ αποχώρησε με τραυματισμό και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν θλάση δεύτερου βαθμού στον αριστερό προσαγωγό. Αυτό σημαίνει ότι θα μείνει εκτός για δύο εβδομάδες. Ο Σουηδός φορ, πάντως, δεν βρισκόταν στη λίστα για τις αναμετρήσεις με τη γαλλική ομάδα.