Στον «αέρα» το μέλλον του Ράμος στη Παρί Σεν Ζερμέν

Σέρχιο Ράμος

i

©Σέρχιο Ράμος / SS Twitter

Στον «αέρα» το μέλλον του Ράμος στη Παρί Σεν Ζερμέν

Sportal newsroom 10:44 - 11.01.2023

Ο Σέρχιο Ράμος όπως φαίνεται μπορεί να αποχωρήσει από τη Παρί Σεν Ζερμέν το καλοκαίρι, με τη γαλλική ομάδα να σκέφτεται σοβαρά εάν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Αβέβαιο είναι το μέλλον του Σέρχιο Ράμος στη Παρί Σεν Ζερμέν. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Athletic η γαλλική ομάδα σκέφτεται σοβαρά εάν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του Ισπανού ή όχι το καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα οι «Παριζιάνοι» θέλουν να δουν τη παρουσία του 36χρονου από τον Γενάρη μέχρι και το τέλος της σεζόν, για να δουν αν θα του δώσουν νέο συμβόλαιο, το οποίο λήγει τον ερχόμενο Ιούνιο.

Η Παρί δεν θα πανηγυρίσει για τον παγκόσμιο πρωταθλητή Μέσι
LIGUE 1

09:01 - 11.01.2023

Η Παρί δεν θα πανηγυρίσει για τον παγκόσμιο πρωταθλητή Μέσι

Η Παρί Σεν Ζερμέν αποφάσισε να μην πραγματοποιήσει γιορτή προς τιμήν του Αργεντινού αστέρα, Λιονέλ Μέσι, στο στάδιο «Παρκ Ντε Πρενς» κόντρα στην Ανζέ, μετά την κατάκτηση του Παγκόσμιου Κυπέλλου του Κατάρ 2022.

Ο Σέρχιο Ράμος περνάει τη δεύτερη θητεία μακριά από τη Ρεάλ Μαδρίτης, όπου δεν έχει κάνει και τις καλύτερες εμφανίσεις. Τη περασμένη σεζόν ο Ισπανός ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τραυματισμούς, με αποτέλεσμα να μην βρει ποτέ ρυθμό και να μην βρίσκεται στην 11αδα της ομάδας. 

Πέρσι συμπλήρωσε μόλις 14 συμμετοχές κυρίως στο πρωτάθλημα με δύο γκολ. Τη φετινή σεζόν έχει ξεκινήσει καλύτερα, έχοντας αγωνιστεί σε 21 παιχνίδια, έξι εκ των οποίων είναι στο Τσάμπιονς Λιγκ. Παρόλα αυτά δεν επιλέχθηκε από τον Λουίς Ενρίκε για την αποστολή της Ισπανία για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.