Απόδραση της Ναντ από το Στρασβούργο και άλμα έξι θέσεων στη βαθμολογία!

Απόδραση της Ναντ από το Στρασβούργο και άλμα έξι θέσεων στη βαθμολογία!

Ιάσονας Τσίλης 00:02 - 07.10.2023 / Ανανεώθηκε: 00:09 - 07.10.2023

Η Ναντ επικράτησε με 2-1 της Στρασμπούρ σε ένα παιχνίδι το οποίο ήλεγχε στη μεγαλύτερη διάρκεια του και κατάφερε να αναρριχηθεί στην 8η θέση της βαθμολογίας στη Ligue 1.

Στρασμπούρ και Ναντ τέθηκαν αντιμέτωπες για την 8η αγωνιστική της Ligue 1. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά στην αναμέτρηση και απείλησαν στο 8' με σουτ του Μολέ, το οποίο εξουδετέρωσε ο Σελς.

Οι γηπεδούχοι άγγιξαν το γκολ στο 39' με τον Μοτίμπα να βγαίνει τετ α τετ και να μη μπορεί να νικήσει τον Λαφόντ, ο οποίος απέκρουσε με τα ακροδάχτυλα.

Στο δεύτερο μέρος η Ναντ μπήκε δυνατά και προηγήθηκε στο σκορ στο 50ο λεπτό με κοντινή προβολή του Μάρκους Κόκο.

Οκτώ λεπτά αργότερα τα «καναρίνια» διπλασίασαν τα τέρματα τους με...τριπλή προσπάθεια. Αρχικά ο Σιμόν, έπιασε κεφαλιά και σημάδεψε το δοκάρι, έπειτα ο Μολέτ στην επαναφορά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Σελς, αλλά ο Μουτουσαμί κατάφερε να νικήσει τον γκολκίπερ της Στρασμπούρ και να κάνει το 2-0 για τη Ναντ.

Aπίστευτο περιστατικό στο Ρεν - Ναντ: Αποχώρησε με φορείο η μασκότ-καναρίνι των φιλοξενούμενων! (vid)
LIGUE 1

12:47 - 02.10.2023

Aπίστευτο περιστατικό στο Ρεν - Ναντ: Αποχώρησε με φορείο η μασκότ-καναρίνι των φιλοξενούμενων! (vid)

Μάρτυρες ενός απίστευτου περιστατικού έγιναν όσοι παρακολούθησαν το παιχνίδι μεταξύ Ρεν και Ναντ για την 7η αγωνιστική της Ligue 1, αφού η μασκότ των φιλοξενούμενων δέχτηκε σκληρό τάκλιν από αυτή των γηπεδούχων και αποχώρησε με φορείο.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν στο 92' με τον Σαχί Ντιόν να κερδίζει τον Λαφόντ σε τετ α τετ. Ο χρόνος όμως που απέμενε, δεν ήταν αρκετός και η Ναντ πήρε μια σημαντική νίκη που την έβαλε στο πρώτο μισό της βαθμολογίας και πάνω από τη σημερινή της αντίπαλο.