Ο ΠΑΟΚ Β με Βρακά πήρε το ντέρμπι με την ΑΕΚ Β

Ο Βρακάς χάρισε τη νίκη στον ΠΑΟΚ Β.

i

©intime

Ο ΠΑΟΚ Β με Βρακά πήρε το ντέρμπι με την ΑΕΚ Β

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 19:47 - 07.10.2023 / Ανανεώθηκε: 19:48 - 07.10.2023

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 1-0 της ΑΕΚ για τη Super League 2.

Ντέρμπι «Δικεφάλων» στη Super League 2.

O γηπεδούχος ΠΑΟΚ Β’ με σκόρερ τον Βρακά, επικράτησε 1-0 της ΑΕΚ Β’ για την τρίτη αγωνιστική της Super League 2. Έτσι, οι Θεσσαλονικείς με δύο νίκες βρίσκονται πλέον στην κορυφή του βόρειου ομίλου, ενώ η ΑΕΚ είναι στην τέταρτη θέση.

Μάλλον αγχωτικός ο αγώνας στο πρώτο ημίχρονο, αφού οι δύο ομάδες αναλώθηκαν ουσιαστικά σε παιχνίδι κέντρου και είχαν ελάχιστες φάσεις μπροστά στις αντίπαλες εστίες. Σημειώθηκαν δύο σχετικά απειλητικές τελικές προσπάθειες από Βρακά και Δαρέλα και μια από την ΑΕΚ.

Εμφανώς καλύτερη η εικόνα στο δεύτερο 45λεπτο. Ο ΠΑΟΚ κυκλοφόρησε καλύτερα τη μπάλα κι έφτασε στο γκολ στο 58’ με τον Γιώργο Βρακά, ο οποίος πλάσαρε μετά το γύρισμα του Τασιούρα από δεξιά.

Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για την ισοφάριση, δίχως να απειλούν ουσιαστικά, εξαιρουμένης της φάσης στις καθυστερήσεις του αγώνα, όποτε αρχικά το δοκάρι και στη συνέχεια ο Ταλιχμανίδης απέτρεψαν την ισοφάριση.

ΠΑΟΚ Β: Ταλιχμανίδης , Τασιούρας, Κιτσάκης, Παναγιώτου, Παντεκίδης, Γιαξής , Γρόσδης (79′ Πανίδης), Νινούα (79′ Σελιμάι), Τσοπούρογλου (69′ Κανίς), Βρακάς (69′ Σνάουτσνερ), Δαρέλας (90+2′ Ρούμιαντσεβ).

ΑΕΚ Β: Γκίνης, Χρυσόπουλος, Κοσίδης, Πήλιος, Ραντόνια, Ρουκουνάκης (64′ Σκόνδρας), Σαμπανάτζοβιτς, Γεωργέας (24′ λ.τ Γκολφίνος), Χριστόπουλος, Ανδρικόπουλος, Σταμούλης (46′ Φοφανά).