Συνάντηση Δούκα - Μπακογιάννη: Συζήτηση και για τη Διπλή Ανάπλαση

Κώστας Μπακογιάννης, Χάρης Δούκας

i

Twitter / Κώστας Μπακογιάννης

Συνάντηση Δούκα - Μπακογιάννη: Συζήτηση και για τη Διπλή Ανάπλαση

Μπάμπης Τσιμπίδας 15:12 - 20.10.2023 / Ανανεώθηκε: 15:20 - 20.10.2023

Ο Κώστας Μπακογιάννης υποδέχτηκε τον Χάρη Δούκα στο Μέγαρο της Πλατείας Κοτζιά και είχαν την πρώτη συνεργασία εν όψει της αλλαγής ηγεσίας στον Δήμο Αθηναίων.

Τις πύλες του Μεγάρου της Πλατείας Κοτζιά πέρασε σήμερα το πρωί ο Χάρης Δούκας. Ο νικητής των Δημοτικών Εκλογών της προηγούμενης Κυριακής δεν ανέλαβε πρόωρα τα καθήκοντα του, αλλά είχε την πρώτη συνάντηση με τον απερχόμενο, Δήμαρχο Κώστα Μπακογιάννη.

Ο Μπακογιάννης ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Δούκα για γνωριμία και ενημέρωση, καθώς και για να οργανώσουν τη μεταβίβαση της εξουσίας ανάμεσα στα δύο επιτελεία.

Η συνάντηση άρχισε μετά τις 10:30 και είχε διάρκεια περίπου δύο ωρών, στο γραφείο του Δημάρχου. Ο Μπακογιάννης ενημέρωσε για όλα τα τρέχοντα ζητήματα τον Δούκα, και για τις δράσεις που είναι προγραμματισμένες μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου, όταν και λήγει η θητεία του.

Ο Δούκας αναλαμβάνει τυπικά τα καθήκοντα του την Πρωτοχρονιά, ωστόσο η ομάδα του θα έχει ενεργή ανάμειξη στη διοίκηση του Δήμου από εδώ και στο εξής. 

Δούκας: «Το μόνο άγχος που έχω είναι να προχωρήσει γρήγορα ο Βοτανικός»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:41 - 19.10.2023

Δούκας: «Το μόνο άγχος που έχω είναι να προχωρήσει γρήγορα ο Βοτανικός»

Ο νέος δήμαρχος του Δήμου Αθηναίων, Χάρης Δούκας σε δηλώσεις που έκανε, αναφέρθηκε στο νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού, σχολιάζοντας ότι το μόνο του άγχος είναι να προχωρήσουν σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματα το χτίσιμο του Βοτανικού.

Η ενημέρωση του Μπακογιάννη προς τον Δούκα περιλάμβανε και τη Διπλή Ανάπλαση και την κατασκευή του γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό. Με λεπτομερή καταγραφή των ενεργειών που έχει επιφορτιστεί η δημοτική αρχή, για να μην χαθούν οι προθεσμίες του Ταμείου Ανάπλασης για τα συνοδά έργα.

Αυτή ήταν η πρώτη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε επίπεδο κορυφής. Μπακογιάννης και Δούκας θα συναντηθούν ξανά, θα έχουν καθημερινή επικοινωνία, ενώ οι ομάδες τους θα επικοινωνούν για όλα τα ζητήματα.

«Καλωσορίσαμε τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο κ. Χάρη Δούκα στο Δημαρχείο, οργανώσαμε τις ομάδες μας και ξεκινήσαμε τη μετάβαση. Από την πλευρά μας με απόλυτη διαθεσιμότητα και διαφάνεια, ώστε να μη χαθεί ούτε μια μέρα για την Αθήνα. Η ατζέντα είναι μεγάλη» έγραψε σε ανάρτησή του στο «Χ» ο Κώστας Μπακογιάννης μετά τη συνάντηση.