Το φετινό Μουντιάλ είναι της... Παρί Σεν Ζερμέν (pic)
i

Οι Νεϊμάρ, Μέσι και Εμπαπέ /©PSG

Το φετινό Μουντιάλ είναι της... Παρί Σεν Ζερμέν (pic)

Sportal newsroom 18:37 - 06.12.2022

Η επιθετική τριάδα της Παρί Σεν Ζερμέν κυριαρχεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, με τους Λιονέλ Μέσι, Νεϊμάρ και Κιλιάν Εμπαπέ να κάνουν μάγια.

Έχουμε μπει στην τελική ευθεία του φετινού Μουντιάλ και το ερώτημα είναι ένα: Ποια εθνική ομάδα θα φύγει από το Κατάρ με το βαρύτιμο τρόπαιο. Η απάντηση θα δοθεί στις 18 Δεκεμβρίου, όπου θα πραγματοποιηθεί ο τελικός της διοργάνωσης.

Ωστόσο, υπάρχει μια ομάδα -όχι χώρα, ομάδα- που χωρίς να συμμετέχει καν στο Παγκόσμιο Κύπελλο, έχει κυριαρχήσει σε αυτό. Και αυτή δεν είναι άλλη από την Παρί Σεν Ζερμέν. Ποιοι ευθύνονται γι' αυτό; Οι συνήθεις ύποπτοι της γαλλικής ομάδας.

Ο λόγος για τους Λιονέλ Μέσι, Νεϊμάρ και Κιλιάν Εμπαπέ, που αποτελούν την επιθετική τριάδα των Παριζιάνων, αλλά και τη... χρυσή τριάδα του φετινού τουρνουά.

Πιο συγκεκριμένα, μόλις σε 2 παιχνίδια (λόγω τραυματισμού δεν έπαιξε σε όλα) ο Νεϊμάρ μετράει 1 γκολ και 1 ασίστ, ενώ ο Λιονέλ Μέσι σε 4 ματς έχει σημειώσει 3 γκολ και 1 ασίστ, όντας ο απόλυτος πρωταγωνιστής της Αργεντινής.

Τέλος, ο Κιλιάν Εμπαπέ, που είναι και o πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης, έχει πετύχει 5 γκολ και έχει μοιράσει 2 ασίστ σε 4 ματς.

Φυσικά, υπενθυμίζεται πως και οι 3 θα δώσουν το παρών στα πρημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ και μένει να φανεί ποιος θα κερδίσει τη μεταξύ τους άτυπη «μάχη».