Το τερμάτισε: Οπαδός της Μαρσέιγ κάνει απεργία πείνας για να φύγει ο Μπαλέρντι (vid)

Οπαδός της Μαρσέιγ

i

Οπαδός της Μαρσέιγ/ printscreen

Το τερμάτισε: Οπαδός της Μαρσέιγ κάνει απεργία πείνας για να φύγει ο Μπαλέρντι (vid)

Έξαλλος με τον Λεονάρντο Μπαλέρντι είναι ένας οπαδός της Μαρσέιγ μετά την αποβολή του στο ματς Μαρσέιγ - Στρασβούργο. Έφθασε στο σημείο να κάνει απεργία πείνας για να φύγει από τους Μασσαλούς.

Η Μαρσέιγ υποδέχθηκε το Στρασβούργο στο «Βελοντρόμ» το βράδυ της Κυριακής (12/2) στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Ligue 1. Οι γηπεδούχοι αν και έπαιζαν με δέκα ποδοσφαιριστές από το 29' λόγω της αποβολής του Λεονάρντο Μπαλέρντι, κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα χάρη στα γκολ των Μπεμπά στο 49' και Σάντσες στο 76' με πέναλτι. 

Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι με δύο γκολ του Αχολού στο 88ο και 89ο λεπτό «σόκαραν» τους Μασσαλούς και κατάφεραν να πάρουν το βαθμό της ισοπαλίας. Το... στραβοπάτημα αυτό της Μαρσέιγ, έβγαλε ως «νικήτρια» τη Λανς, η οποία πλέον βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς από τη 2η θέση με 54 βαθμούς. Πρωτοπόρος είναι η Παρί Σεν Ζερμέν με 66 βαθμούς και δεύτερη η Μαρσέιγ με 56.

Η αποβολή του Μπαλέρντι εξόργισε ένα οπαδό της Μαρσέιγ που έφτασε στο σημείο να εμφανιστεί μπροστά στα γραφεία του γαλλικού συλλόγου με πλακάτ που ζητούν την απομάκρυνση του 24χρονου αμυντικού. 

Μάλιστα ο οπαδός των Μασσαλών το τερμάτισε, καθώς ξεκίνησε και απεργία πείνας προκειμένου να ικανοποιηθεί το αίτημά του! Απίθανα πράγματα!

 Πάντως με 36 συμμετοχές φέτος, ο Λεονάρντο Μπαλέρντι λογίζεται προφανώς ως βασικός από τον Ιγκόρ Τούντορ, επομένως πολύ δύσκολα θα γίνει πραγματικότητα η επιθυμία του εκνευρισμένου οπαδού.