Το τρομερό βίντεο αλά «Toy Story» του Bleacher Report για το Μουντιάλ

Το τρομερό βίντεο αλά «Toy Story» του Bleacher Report για το Μουντιάλ

Sportal newsroom • Κώστας Τόπας • 13:43 - 21.11.2022 / Ανανεώθηκε: 13:18 - 05.12.2022

Ενα εκπληκτικό animated βίντεο δημιούργησε το «Bleacher Report» εμπνευσμένο μάλιστα από το «Toy Story», όπου οι Λιονέλ Μέσι, Κριστιάνο Ρονάλντο κι όλα τα αστέρια της διοργάνωσης ζωντανεύουν με φόντο το τρόπαιο.

Λίγες ημέρες πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η Nike και η Adidas έδωσαν έναν άλλον αέρα στη διοργάνωση με τα διαφημιστικά σποτ που πρόβαλαν. Η πρώτη δημιούργησε ένα σποτ που έδειχνε παίκτες από το παρελθόν να αγωνίζονται κόντρα στους αστέρες του σήμερα, ενώ από την άλλη η Adidas παρουσίασε πέντε διαφορετικές... εκδοχές του Λιονέλ Μέσι των Παγκοσμίων Κυπέλλων.

Σειρά πήρε το «Bleacher Report», το οποίο πρόβαλλε το δικό του σποτ, εμπνευσμένο από την παιδική ταινία «Toy Story». Συγκεκριμένα οι Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο εμφανίζονται ως παιδικές φιγούρες και αρχίζουν να ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους όταν κλείνει η πόρτα του δωματίου. Επειτα, εμφανίζεται ο Νεϊμάρ, ο οποίος μαγεύει με μία ντρίμπλα ουράνιου τόξου πάνω από τον Έρλινγκ Χάαλαντ που βρίσκεται... εγκλωβισμένος στη συσκευασία λόγω της απουσίας του από το Παγκόσμιο Κύπελλο. Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπε και ο Κιλιάν Μπαπέ, ο οποίος αφήνει το CD του FIFA 23 και ετοιμάζεται για δράση στη γραμμή της αφετηρίας για ένα σπριντ με Αλφόνσο Ντέιβις, Σον και Λοσάνο. 

Tags: