Του έσπασε την τηλεόραση λόγω... του Μέσι (pic)

Λιονέλ Μέσι

i

©INTIME

Του έσπασε την τηλεόραση λόγω... του Μέσι (pic)

Sportal newsroom 20:01 - 28.12.2022 / Ανανεώθηκε: 20:51 - 28.12.2022

Ένα ασυνήθιστο περιστατικό συνέβη με έναν νεαρό να ζητάει συγνώμη από το συγκάτοικό του, επειδή του έσπασε την τηλεόραση λόγω... του Μέσι.

Κατά τη διάρκεια ενός ποδοσφαιρικού αγώνα υπάρχει μεγάλη ένταση. Οι σφυγμοί αυξάνονται, το άγχος δεσπόζει και γενικότερα επικρατεί μια κατάσταση που μόνο λογική δεν είναι. Κάτι τέτοιο συνέβη σε έναν νεαρό, που έσπασε τη τηλεόραση συγκατοίκου του, ο οποίος την είχε αγοράσει με τις οικονομίες του, μετά το τέλος του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Συγκεκριμένα αυτός ο νεαρός, όντας fan του Κριστιάνο Ρονάλντο, μετά το τέλος του τελικού πέταξε ένα... βάζο στη τηλεόραση, γιατί δεν άντεξε να βλέπει τον Μέσι να σηκώνει το τρόπαιο. Ταυτόχρονα ο συγκάτοικός του τον πείραζε λέγοντας: «Ο Μέσι είναι ο μόνος goat».

Όπως είναι λογικό η τηλεόραση έσπασε και ο νεαρός άφησε ένα σημείωμα σε μία εφημερίδα, στο οποίο απολογείται, ενώ αγόρασε νέα τηλεόραση, την οποία κέρδισε παίζοντας ένα βιντεοπαιχνίδι. Παρόλα αυτά «απείλησε» πως αν του πει ξανά κάτι κακό για τον αγαπημένο του παίχτη... θα το ξανακάνει.