«Από την Ελλάδα στους "ρεντς", αυτό είναι το ταξίδι του Greek Scouser»: Το υπέροχο βίντεο για τον Κώστα Τσιμίκα

«Από την Ελλάδα στους "ρεντς", αυτό είναι το ταξίδι του Greek Scouser»: Το υπέροχο βίντεο για τον Κώστα Τσιμίκα

Ελένη Ανδρικοπούλου 13:24 - 13.06.2023 / Ανανεώθηκε: 14:02 - 13.06.2023

Ο Κώστας Τσιμίκας παραχώρησε συνέντευξη σε ιαπωνικό Μέσο, το οποίο συνεργάζεται με τη Λίβερπουλ. Το συγκριμένο Μέσο παράλληλα αναφέρεται στην έως τώρα πορεία του Έλληνα διεθνή μπακ στο ποδόσφαιρο.

Ο Κώστας Τσιμίκας μετακόμισε στο Μέρσεϊσαϊντ τον Αύγουστο του 2020. Σε λίγους μήνες, δηλαδή ο Έλληνας αμυντικός θα κλείσει τρία χρόνια παρουσίας στη Λίβερπουλ

Ο Κώστας Τσιμίκας έχει καταφέρει να γίνει εξαιρετικά αγαπητός στους φιλάθλους των «ρεντς«», οι οποίοι του έχουν δώσει και το γνωστό πλέον παρατσούκλι, «Greek Scouser». 

Η Λίβερπουλ δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter ένα υπέροχο βίντεο για τον Κώστα Τσιμίκα συνοδεύοντας τον με την εξής λεζάντα: «Από την Ελλάδα στους "ρεντς", αυτό είναι το ταξίδι του Greek Scouser». 

«Το πιο σημαντικό πράγμα για μένα είναι να είμαι καλός άνθρωπος, να είμαι χαρούμενος και να ζω τη ζωή μου έχοντας ως μότο το ¨ζούμε μονάχα μία φορά", που σημαίνει να ζεις με όλη σου την ψυχή κάθε στιγμή σαν να είναι η τελευταία σου. 

Θυμάμαι όταν ήμουν τριών ετών, η μαμά μου έγραψε σε μία ακαδημία ποδοσφαίρου τον αδερφό μου κι έκλαιγα με την πιπίλα στο στόμα και τότε μου είπε ότι μπορεί να παίξω ποδόσφαιρο με την πιπίλα στο στόμα. Ως ποδοσφαιριστής μετακινήθηκα σε διάφορα μέρη. O πατέρας μου και η μητέρα μου μαζί με τον αδερφό μου έχουν θυσιάσει πράγματα για να φτάσω εγώ εδώ. Εδώ στη Λίβερπουλ ζω το όνειρό μου. Ειλικρινά, όταν ήμουν παιδί το όνειρό μου όταν μεγαλώσω ήταν να παίξω ποδόσφαιρο σε κορυφαίο επίπεδο, στο καλύτερο πρωτάθλημα και στην καλύτερη ομάδα. 

Αυτό το όνειρο έγινε πραγματικότητα μετά από πολύ σκληρή δουλειά. Είμαι πάντα ταπεινός και προσγειωμένος και 100% παραμένω ο ίδιος άνθρωπος. Πιστεύω ότι αυτό είναι το πιο σημαντικό και εδώ στη Λίβερπουλ απολαμβάνω κάθε στιγμή. Μετά από όλα αυτά είμαι πλέον Scouser. 

Είμαι ο μόνος Έλληνας στην ομάδα και φυσικά εκπροσωπώ τη χώρα μου και θέλω να κάνω όλους τους Έλληνες περήφανους και να κερδίσω κι άλλους τίτλους με την ομάδα. Κάθε φορά που φοράω τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας και της Λίβερπουλ ανατριχιάζω και προσπαθώ να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να τους κάνω περήφανους», είναι τα λόγια του Κώστα Τσιμίκα που περιλαμβάνει το βίντεο.