Τυχερός ο δάσκαλος: Έβγαλε 1 εκατομμύριο ευρώ από την πρόκριση του Μαρόκου (pic)
i

Μαρόκο/ ©Intime

Τυχερός ο δάσκαλος: Έβγαλε 1 εκατομμύριο ευρώ από την πρόκριση του Μαρόκου (pic)

Ελένη Ανδρικοπούλου 12:20 - 09.12.2022 / Ανανεώθηκε: 12:22 - 09.12.2022

Ένας 20χρονος δάσκαλος στην Νέα Υόρκη έγινε πλουσιότερος κατά 1 εκατομμύριο ευρώ από το στοίχημα.

Άμα έχεις τύχη διάβαινε λέει ο θυμόσοφος λαός. Άπλετη είχε ένας δάσκαλος στη Νέα Υόρκη. Μιας και όλος σχεδόν ο πλανήτης ασχολείται με το Μουντιάλ του Κατάρ και τα... προφορικά στοιχήματα αλλά και τα πονταρίσματα σε στοιχηματικές εταιρείες δίνουν και παίρνουν είπε και ο άνδρας αυτός να δοκιμάσει την δική του τύχη.  

Την Τρίτη (6/12) Μαρόκο και Ισπανία κοντραρίστηκαν για ένα εισιτήριο στη φάση των «8» του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Πριν τη σέντρα το φαβορί της πρόκρισης ήταν η «φούρια ρόχα». Οι Αφρικανοί, όμως είχαν αντίθετη άποψη. Μετά το 0-0 της κανονικής διάρκειας και της παράτασης οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι. Το σύνολο του Ουαλίντ Ρεγραγκί ήταν πιο ψύχραιμο και κατάφερε να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης, στέλνοντας σπίτι τους τους Ισπανούς. 

Αυτή λοιπόν η πρόκριση του Μαρόκου χάρισε σε έναν δάσκαλο στη Νέα Υόρκη 1 εκατομμύριο ευρώ. Ο 20χρονος άνδρας πόνταρε 90.000 ευρώ στην πρόκριση των Αφρικανών και ανταμείφθηκε και με το παραπάνω για αυτή του την επιλογή. 

Ο ίδιος είπε: «... δεν γνωρίζω κανέναν παίκτη του Μαρόκου. Δεν θα πω ψέματα ότι πόνταρα βάσει γνώσης. Απλώς ήμουν τυχερός». «Θεώρησα βάσει αριθμών και αποδόσεων πως είχαν υποτιμηθεί οι δυνατότητες του Μαρόκου, γι' αυτό αποφάσισε να ποντάρω πάνω του», πρόσθεσε. Μάλιστα, όπως ανέφερε δεν είδε καν το ματς: «Παίζαμε βόλεϊ με τους μαθητές μου και ανά διαστήματα τσέκαρα τι γινόταν στο παιχνίδι. Δεν το παρακολουθούσα όμως». Απίστευτη ιστορία με πρωταγωνιστή τον τυχερό δάσκαλο!