Κινείται για την απόκτηση του Μίλνερ η Μπράιτον

Τζέιμς Μίλνερ

i

Τζέιμς Μίλνερ/©Photo by James Gill - Danehouse/Getty Images/Ideal Images

Κινείται για την απόκτηση του Μίλνερ η Μπράιτον

Η Μπράιτον κινείται για την απόκτηση του μέσο της Λίβερπουλ, Τζέιμς Μίλνερ που μένει ελεύθερος αυτό το καλοκαίρι από τους «Reds».

Το συμβόλαιο του Τζέιμς Μίλνερ με τη Λίβερπουλ λήγει στο τέλος της σεζόν και, παρά την επιθυμία του προπονητή της ομάδας, Γιούργκεν Κλοπ να τον κρατήσει, ο σύλλογος δεν έχει δώσει καμία ένδειξη ότι πρόκειται να προσφέρει στον Άγγλο μέσο νέο συμβόλαιο.  

Οι σύλλογοι της Premier League δεν επιτρέπεται να προσεγγίσουν έναν παίκτη εκτός συμβολαίου μέχρι το τέλος της σεζόν, αλλά η Μπράιτον έχει αξιολογήσει το θέμα εσωτερικά και είναι αποφασισμένη να φέρει τον Μίλνερ στο «Amex Stadium». 

Η πρόσφατα προβιβασμένη Μπέρνλι θεωρείται επίσης ότι έχει δείξει ενδιαφέρον καθώς προσπαθεί να ενισχύσει την ομάδα της, μετά την άνοδο της στην Premier League. 

Ο προπονητής της Μπέρνλι, Βίνσεντ Κομπανί έπαιξε μαζί με τον Μίλνερ στη Μάντσεστερ Σίτι και θα μπορούσε να του προσφέρει την ευκαιρία να παραμείνει στα βορειοδυτικά. 

Η Μπράιτον ελπίζει ότι ο 37χρονος θα τους παρείχε ποιότητα, εμπειρία, ηγεσία και βάθος στο ρόστερ, κάτι που θα μπορούσε να αποδειχθεί ιδιαίτερα σημαντικό εάν οι «Γλάροι» εξασφαλίσουν την έξοδό της στην Ευρώπη την επόμενη χρονιά. 

Η ομάδα του Ρομπέρτο ​​Ντε Τσέρμπι βρίσκεται στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα του αγγλικού πρωταθλήματος με 49 βαθμούς, μόλις τέσσερις πόντους πίσω από τη Λίβερπουλ του Μίλνερ με δύο παιχνίδια λιγότερα.