Τζολάκης: «Χαρούμενος που ο πατέρας μου ήταν στο γήπεδο, στα πέναλτι τον δικαίωσα»

Κωνσταντής Τζολάκης

i

©intime

Τζολάκης: «Χαρούμενος που ο πατέρας μου ήταν στο γήπεδο, στα πέναλτι τον δικαίωσα»

Sportal newsroom 23:17 - 19.04.2024

Ο Κωνσταντής Τζολάκης μιλώντας στο κανάλι του Ολυμπιακού έκανε ειδική αναφορά στον πατέρα του, ο οποίος είδε από κοντά την πρόκριση των «ερυθρολεύκων» στα ημιτελικά του Conference League.

Ο Κωνσταντής Τζολάκης με τις τρομερές επεμβάσεις του στη διαδικασία των πέναλτι έστειλε τον Ολυμπιακό στους «4» του Conference League. Οι «ερυθρόλευκοι» λοιπόν πήραν το εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης, νικώντας τη Φενέρμπαχτσε 3-2 στα πέναλτι (1-0 κ.δ.). Εκεί θα βρουν απέναντί τους την Άστον Βίλα και το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στις 2 Μαΐου στο Μπέρμιγχαμ.

Μιλώντας στο κανάλι του Ολυμπιακού, ο Έλληνας τερματοφύλακας, ανέφερε ότι έζησε μοναδικές στιγμές, ενώ έκανε ειδική αναφορά στον πατέρα του, ο οποίος βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη για το παιχνίδι.

Άντζελο Σίνα: Ο... Τζολάκης των μικρών του Ολυμπιακού και το «μαγικό» χαρτάκι που έλαβε πριν τη διαδικασία των πέναλτι! (vids)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

17:32 - 19.04.2024

Άντζελο Σίνα: Ο... Τζολάκης των μικρών του Ολυμπιακού και το «μαγικό» χαρτάκι που έλαβε πριν τη διαδικασία των πέναλτι! (vids)

Ο Άντζελο Σίνα «ντύθηκε» Τζολάκης και πρωταγωνίστησε στη διαδικασία των πέναλτι του ημιτελικού του UEFA Youth League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Ναντ, με αποτέλεσμα οι Πειραιώτες να κλείσουν τη θέση τους στον τελικό της διοργάνωσης.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν ήταν η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ποδοσφαιρικής του καριέρας: «Πιστεύω ότι είναι η πιο ευτυχισμένη μέχρι την επόμενη, γιατί ο στόχος δεν έχει εκπληρωθεί. Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε».

Για το πώς αντέδρασε ο Ολυμπιακός μετά το γκολ που δέχθηκε νωρίς: «Σίγουρα πιστεύαμε εξαρχής ότι μπορούμε να προκριθούμε. Δεχθήκαμε ένα γκολ νωρίς, αλλά μείναμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο του προπονητή. Ισορροπήσαμε το παιχνίδι, θεωρώ ότι είχαμε και κάποιες στιγμές να το κερδίσουμε κατά τη διάρκεια του αγώνα. Δεν έγινε αυτό, ήρθε στα πέναλτι όμως».

Για τις σκέψεις που έκανε ότι το ματς πήγε στα πέναλτι και τις οδηγίες που δέχθηκε από τον προπονητή: «Ήμουν έτοιμος για τα πέναλτι. Τα είχαμε αναλύσει με τον προπονητή τερματοφυλάκων και με τους αναλυτές. Είναι και το feeling και πήγαν όλα καλά».

Για το ότι ήταν ο πατέρας του εκεί: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που ήρθε να με στηρίξει σε ένα τεράστιο και γεμάτο γήπεδο. Ευτυχώς στα πέναλτι τον δικαίωσα και είμαι πολύ περήφανος».

Για το αν ονειρεύεται τον τελικό: «Σιγά-σιγά. Να το δούμε βήμα-βήμα. Πάμε στην Αγγλία να παίξουμε το πρώτο παιχνίδι και γιατί όχι;».