Ο έξαλλος πανηγυρισμός του Βαγγέλη Μαρινάκη στο ανάποδο ψαλίδι του Μπακούλα (vid)

Μπακούλας & Βαγγέλης Μαρινάκης

Ο έξαλλος πανηγυρισμός του Βαγγέλη Μαρινάκη στο ανάποδο ψαλίδι του Μπακούλα (vid)

Κώστας Τόπας 08:41 - 23.04.2024

Το απίστευτο γκολ αλά Κριστιάνο Ρονάλντο που σημείωσε ο Θεοφάνης Μπακούλας στον τελικό κόντρα στη Μίλαν, έκανε τον Βαγγέλη Μαρινάκη να πανηγυρίσει έξαλλα.

Σε... θρύλος της Ευρώπης βαφτίστηκε ο Ολυμπιακός Κ19, ο οποίος «πάτησε» τη Μίλαν στον τελικό του Youth League με σκορ 3-0 χάρη στα γκολ των Μουζακίτη (60'), Παπακανέλλο (61') και Μπακούλα (66'). Οι Πειραιώτες ολοκλήρωσαν μία ονειρική σεζόν με τον καλύτερο τρόπο, κατακτώντας το πρώτο ευρωπαϊκό τους τρόπαιο.

Κάπως έτσι οι νέοι των «ερυθρόλευκων» έγραψαν ιστορία, καθώς έγιναν η πρώτη ελληνική ομάδα σε συλλογικό επίπεδο που κατακτά ευρωπαϊκό τίτλο μετά από αυτή την τεράστια επιτυχία.

Ο «καθηγητής» της προπονητικής, Έμερι, απειλεί τον συμπατριώτη του, Μεντιλίμπαρ και τον Ολυμπιακό (vids)
CONFERENCE LEAGUE

08:26 - 23.04.2024

Ο «καθηγητής» της προπονητικής, Έμερι, απειλεί τον συμπατριώτη του, Μεντιλίμπαρ και τον Ολυμπιακό (vids)

Η Άστον Βίλα δεν αποτελεί ομάδα έκπληξη στη φετινή Premier League. Αυτή τη στιγμή ονειρεύεται την έξοδο στο Champions League, βρίσκεται στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης κι ελπίζει στον πρώτο της ευρωπαϊκό τίτλο μετά από 42 χρόνια. Κι όλα αυτά χάρη στο μαγικό ραβδάκι του Ουνάι Έμερι.

Ενα από τα highlight της αναμέτρησης ήταν το φοβερό γκολ που πέτυχε ο Μπακούλας με ανάποδο ψαλίδι, θυμίζοντας κάτι από το ίνδαλμά του, τον Κριστιάνο Ρονάλντο! Ο Κουτσογούλας από δεξιά έκανε γλυκιά σέντρα με το αριστερή στην καρδιά της άμυνας, ο Μπακούλας δεν το πολυσκέφτηκε και με τρομερό ψαλίδι έστειλε τη μπάλα στο αριστερό παραθυράκι!

Μία απίστευτη έμπνευση που συνδυάστηκε με τρομερή εκτέλεση. Σε βαθμό που δεν το πίστευαν και οι συμπαίκτες του. Αρκετοί άρχισαν να πανηγυρίζουν και να κρατούν το κεφάλι τους πριν καν καταλήξει η μπάλα στα δίχτυα. Ακόμα και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος παρακολουθούσε το ματς από τις εξέδρες, ξέσπασε σε έντονους πανηγυρισμούς.

Δείτε το βίντεο από το in.gr:

«Το τρίτο γκολ είναι όνειρο, είναι και fan του Κριστιάνο Ρονάλντο δεν υπάρχει καλύτερο. Στα αποδυτήρια δεν ήμασταν ευχαριστημένοι γιατί είχαμε χάσει ευκαιρίες, μπήκαμε δυνατά και βρήκαμε τα γκολ σε καθοριστικά σημεία, ειδικά το δεύτερο, που ήταν και το ιδανικό σενάριο για εμάς.

Μια ίδια φάση είχα κάνει στην προπόνηση και είχα στείλει την μπάλα στα…περιστέρια. Στα επόμενα 5 λεπτά σκεφτόμουν το γκολ αλλά κατάφερα να συγκρατηθώ. Το αφιερώνω στους γονείς μου και στον προπονητή μου που με έχει από 5 ετών», ανέφερε από την πλευρά του, μετά το τέλος του αγώνα ο Μπακούλας.