Αραμπέλα Τσι: Ο... πρώην Ρούμπεν Ντίας, η συμμετοχή στο Love Island και οι φήμες για τη νέα σχέση με άρωμα Premier League (pics)

Αραμπέλα Τσι

i

© Instagram

Αραμπέλα Τσι: Ο... πρώην Ρούμπεν Ντίας, η συμμετοχή στο Love Island και οι φήμες για τη νέα σχέση με άρωμα Premier League (pics)

Στέλιος Βαρδάκης 20:23 - 29.03.2024

Η πρώην σύντροφος του Ρούμπεν Ντίας, Αραμπέλα Τσι, μετά τη συμμετοχή της στο Love Island φαίνεται να είναι και πάλι ερωτευμένη με έναν ποδοσφαιριστή της Premier League.

Η σχέση του Ρούμπεν Ντίας με την πανέμορφη, Αραμπέλα Τσι, κράτησε λίγο όμως κατάφερε να κάνει... αρκετό θόρυβο!

Αν και το ζευγάρι δεν επιβεβαίωσε ποτέ τη σχέση του, κοινές τους φωτογραφίες κυκλοφορούσαν στο διαδίκτυο για αρκετές μέρες και οι... φήμες πήραν φωτιά.

Μετά τον χωρισμό τους, το μοντέλο με καταγωγή από τη Βρετανία, που ξεκίνησε να ασχολείται με τη βιομηχανία της μόδας στα 18 της χρόνια, μπήκε στο Love Island All Star.

Η 32χρονη, είχε γίνει γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στη 5η σεζόν του Love Island, ένα ριάλιτι στο οποίο αποφάσισε να ξανά συμμετάσχει αμέσως μετά τον χωρισμό της με τον ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Σίτι.

Τις τελευταίες μέρες, το όνομα της Αραμπέλα Τσι βρέθηκε και πάλι στο επίκεντρο της επικαιρότητας μετά τις φήμες που κυκλοφόρησαν σχετικά με τη νέα της σχέση.

Συγκεκριμένα, ο φωτογραφικός φακός «έπιασε» την ίδια να βρίσκεται στο πλευρό του ποδοσφαιριστή της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Βινίσιους Σόουζα.

Όπως όλα δείχνουν εδώ υπάρχει... ένας έρωτας μεγάλος, με τον Βραζιλιάνο παίκτη να αποτελεί το νέο αμόρε της πρώην σχέσης του Ρούμπεν Ντίας.

Όσον αφορά στο προφίλ της, η ίδια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, όπου μετρά περισσότερο από 1 εκατομμύριο ακολούθους με τους οποίους μοιράζεται την καθημερινότητά της.

Η εντυπωσιακή γυναίκα, είναι παθιασμένη με την πυγμαχία, τη γιόγκα και εθισμένη με την προπόνηση, που αποτελεί μέρος της καθημερινότητάς της.