Λίντσεϊ Μπρούερ: Η πιο... σέξι οδηγός αγώνων ταξίδεψε στο Μεξικό κι έβαλε «φωτιά» στο Instagram (pics)

Λίντσεϊ Μπρούερ

i

© Instagram

Λίντσεϊ Μπρούερ: Η πιο... σέξι οδηγός αγώνων ταξίδεψε στο Μεξικό κι έβαλε «φωτιά» στο Instagram (pics)

Στέλιος Βαρδάκης 18:04 - 29.03.2024 / Ανανεώθηκε: 18:09 - 29.03.2024

Η πιο σέξι οδηγός αγώνων στον κόσμο, Λίντσεϊ Μπρούερ, καθήλωσε τους ακολούθους της στο Instagram με τις αναρτήσεις από το ταξίδι στο Μεξικό.

Η Λίντσεϊ Μπρούερ ασχολείται με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και αποκαλείται από τους ακόλουθους της ως η πιο σέξι οδηγός αγώνων στον κόσμο λόγω των φωτογραφιών που συνηθίζει να κοινοποιεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η 26χρονη είναι οδηγός αγώνων εδώ και 15 χρόνια. Η Αμερικανίδα έχει αρκετούς οπαδούς στα social media λόγω των ιδιαίτερων φωτογραφιών που δημοσιεύει. Αυτήν τη στιγμή οι ακόλουθοι της Μπρούερ έχουν φτάσει τα 2.7 εκατομμύρια.

Πριν μερικές ώρες, η «καυτή» Αμερικανίδα δημοσίευσε στο Instagram διάφορες στιγμές από το ταξίδι της στο Μεξικό, τις οποίες συνόδευσε με την εξής λεζάντα: «Μερικές μέρες στον παράδεισο».

H Λίντσεϊ είναι πολύ ενεργή στα social media με τις δημοσιεύσεις της να κάνουν... κρότο αποτυπώνοντας είτε την αγάπη της για τα αυτοκίνητα και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, είτε για τη μόδα, είτε για τα τοπία. Μία πρόχειρη ματιά στον προσωπικό της λογαριασμό Instagram αρκεί.

Σε μία συνέντευξη που έδωσε πριν αρκετό καιρό στο «Racers Behind The Helmet», αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο πόσο χαρούμενη είναι κάνοντας αυτό που αγαπά, να οδηγεί γρήγορα αυτοκίνητα, αλλά και στα πρότυπά της. Το ξανθό κορίτσι με το γλυκό χαμόγελο και τους περισσότερους από 2 εκατομμύρια followers στο Instagram, απάντησε σε όλα όσα θα θέλαμε να ξέρουμε:

«Όταν ήμουν μόλις 11 χρόνων πήγα σε ένα πάρτι το οποίο γινόταν σε μια πίστα καρτ. Ρώτησα τον μπαμπά μου αν μπορούσα να δοκιμάσω και ένα από τα αγόρια εκεί μου δάνεισε το δικό του καρτ. Κατέληξα να κάνω γύρους πιο γρήγορους από τα αγόρια που το έκαναν ήδη καιρό, και έτσι ο μπαμπάς δεν άργησε να μου πάρει το δικό μου καρτ το επόμενο διάστημα».  

Αντιπρόεδρος ΕΠΟ: «Με κόσμο στο Πανθεσσαλικό ο τελικός - Πιστεύω πως 20.000 εισιτήρια θα μπορούσαν να μοιραστούν»

Αντιπρόεδρος ΕΠΟ: «Με κόσμο στο Πανθεσσαλικό ο τελικός - Πιστεύω πως 20.000 εισιτήρια θα μπορούσαν να μοιραστούν»

Ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Στέργιος Αντωνίου, μίλησε για την έδρα του φετινού τελικού Κυπέλλου Ελλάδας Betsson και προχώρησε σε... αποκαλύψεις.

Παράλληλα δεν αμέλησε τις σπουδές της, αναφέροντας σχετικά: «Μου έλειψε πολύ η οδήγηση όσο σπούδαζα, ωστόσο έκανα μερικούς πολύ καλούς φίλους, αναπτύχθηκα ως άνθρωπος ενώ βρήκα και χρόνο να ασχοληθώ και να αναπτύξω και τα κοινωνικά μου δίκτυα. Το πτυχίο μου στον τομέα των επιχειρήσεων με βοήθησε επίσης στο να βρω το δρόμο μου στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ο οποίος είναι γεμάτος από σπόνσορες και διαφημίσεις».