Γιατί η Κιμ Καρντάσιαν τρόμαξε όταν είδε μπροστά της τον Χάαλαντ

Γιατί η Κιμ Καρντάσιαν τρόμαξε όταν είδε μπροστά της τον Χάαλαντ

Sportal newsroom 11:31 - 17.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:32 - 17.11.2023

Ο Κιμ Καρντάσιαν σε συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε στη συνάντησή της με τον Έρλινγκ Χάαλαντ και εξήγησε το λόγο που τρόμαξε όταν τον είδε.

Η Κιμ Καρντάσιαν το τελευταίο διάστημα ασχολείται αρκετά με το ποδόσφαιρο και παρακολουθεί με τα παιδιά της αγώνες. Η Αμερικανίδα influencer και μοντέλο την περασμένη σεζόν βρέθηκε στο γήπεδο της Άρσεναλ αλλά και της Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ παρακολούθησε από κοντά το ντεμπούτο του Λιονέλ Μέσι με την Ίντερ Μαϊάμι. 

Σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα η Καρντάσιαν αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχε στη Ρώμη με τον Έρλινγκ Χάαλαντ και ... τρόμαξε. Τον είδε από κοντά σε εκδήλωση της Dolce & Gabbana και της έκανε μεγάλη εντύπωση ο Νορβηγός επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι.

«Ήμουν στην Ιταλία και είδα τον Έρλινγκ Χάαλαντ. Αισθάνθηκα... πανικό, τρόμαξα γιατί ξέρω ότι ο γιος μου θα ήταν τόσο ενθουσιασμένος, γιατί λατρεύει το ποδόσφαιρο. Του έκανα κλήση μέσω FaceTime και του είπα: 'Δεν μπορείς να φαντασθείς ποιόν συνάντησα'», είπε η Καρντάσιαν.

Εν συνεχεία μίλησε για την Ίντερ Μαϊάμι αλλά μπέρδεψε τον Λιονέλ Μέσι με τον Κριστιάνο Ρονάλντο: «Για τον γιο μου είναι τα πάντα ο Κριστιάνο Ρονάλντο, είμαστε σίγουρα οπαδοί της Ίντερ Μαϊάμι. Ναι, είμαι μαμά ποδοσφαίρου».