Ίλιγγος: Αυτή η νέα Ferrari που απέκτησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο!

Ίλιγγος: Αυτή η νέα Ferrari που απέκτησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο!

Sportal newsroom 18:51 - 27.03.2024

Ένα ακόμη πολυτελές σπορ αυτοκίνητο πρόσθεσε στην πλούσια συλλογή του ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Στο γκαράζ του Πορτογάλου σούπερ σταρ μία γυαλιστερή Ferrari Daytona SP3.

Η αγάπη του Κριστιάνο Ρονάλντο για την ταχύτητα και τα γρήγορα υπερπολυτελή αυτοκίνητα είναι γνωστή. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Αλ Νασρ, ο οποίος είναι ένας εκ των κορυφαίων και πιο ακριβοπληρωμένων αθλητών παγκοσμίως δεν τσιγκουνεύεται τα χρήματά του και συχνά πυκνά προσθέτει και ένα πολυτελές αυτοκίνητο στην πλούσια συλλογή του.

Ο «CR7» είναι πλέον κάτοχος της Ferrari Daytona SP3. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εμφανίστηκε στη γενέτειρά του τη Λισαβόνα με το καινούριο του «παιχνίδι», καθώς έφτανε στο πολυτελές ξενοδοχείο Four Season Hotel.

Πρόκειται για ένα κομψοτέχνημα από το Μαρανέλο που αποτελεί το τρίτο μέλος (μετά τις Monza SP1 και SP2) της οικογένειας μοντέλων “Icona” και αποτίνει φόρο τιμής στο ένδοξο αγωνιστικό παρελθόν της μάρκας και ειδικότερα στα μοντέλα 330 P3/4, 330 P4 και 412P.

Η Ferrari Daytona SP3 παρήχθη συνολικά σε 599 κομμάτια, με την τιμή έκαστου να ανέρχεται σε περίπου σε 2 εκατ. ευρώ. Κινείται από V12 μοτέρ 6,5 λίτρων της 812 Competizione αποδίδοντας 840 ίππους και 700 Nm στις 7.250 σ.α.λ., ενώ συνδυάζεται με 7τάχυτο διπλοσύμπλεκτο κιβώτιο. Η τελική ταχύτητα ανέρχεται σε 340 χλμ./ώρα, ενώ για την επιτάχυνση της Ferrari Daytona SP3 στα πρώτα 100 χλμ./ώρα «έρχεται» σε μόλις 2,85 δευτερόλεπτα.

Έξαλλος ο Κριστιάνο με την ήττα της Πορτογαλίας, ξέσπασε στον 4ο διαιτητή (vid)
REST OF THE WORLD

10:26 - 27.03.2024

Έξαλλος ο Κριστιάνο με την ήττα της Πορτογαλίας, ξέσπασε στον 4ο διαιτητή (vid)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον εκνευρισμό του μετά την ήττα της Πορτογαλίας από τη Σλοβενία του Τσέριν με 2-0, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει στον τέταρτο διαιτητή.

Όσο για το κόστος; Η εταιρεία από το Μαρανέλο έχει θέσει τιμή πώλησης τη Ferrari Daytona SP3 στα περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ. Να αναφέρουμε ότι είναι ένα μοντέλο που διατέθηκε σε μόλις 599 μονάδες.