Φυλάκιση και υπέρογκη αποζημίωση ζητάει η γυναίκα που κατήγγειλε τον Ντάνι Άλβες για σεξουαλική κακοποίηση

Ντάνι Άλβες

i

PrtScr

Φυλάκιση και υπέρογκη αποζημίωση ζητάει η γυναίκα που κατήγγειλε τον Ντάνι Άλβες για σεξουαλική κακοποίηση

Sportal newsroom 17:31 - 09.12.2023

Δωδεκαετή φυλάκιση και αποζημίωση 150.000 ευρώ ζητάει από το δικαστήριο η πλευρά υπεράσπισης της γυναίκας που κατήγγειλε τον Ντάνι Άλβες για σεξουαλική κακοποίηση.

Ο Ντάνι Άλβες κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση και βρίσκεται υπό κράτηση στις φυλακές της Βαρκελώνης από την 20η του Γενάρη. Για την υπόθεση αυτή η εισαγγελία κάνει λόγο για ποινή φυλάκισης οκτώ με εννέα χρόνων σε περίπτωση που ο πρώην ακραίος μπακ της Μπαρτσελόνα κριθεί ένοχος. 

Ο Βραζιλιάνος θα βρεθεί ενώπιων του δικαστή τον Φεβρουάριο του 2024. Όπως αναφέρει λοιπόν η δημοσιογράφος Μάικα Ναβάρο το δικαστήριο της Βαρκελώνης έχει κρατήσει 15 μέρες του Φεβρουαρίου για τη διεξαγωγή της δίκης. Η υπεράσπιση του θύματος μάλιστα με επικεφαλής την Έστερ Γκαρθία, έχει δώσει έγγραφο κατηγορίας στο Δικαστήριο της καταλανικής πόλης, στο οποίο ανακοίνωνε τα αιτήματα και τις εγγυήσεις που ζητάει η κοπέλα. 

Συγκεκριμένα η κοπέλα που έχει καταγγείλει τον Ντάνι Άλβες, ζητάει 12ετη φυλάκιση του πρώην μπακ της Εθνικής Βραζιλίας, δηλαδή τρία χρόνια παραπάνω απ' όσα έχει προτείνει η Εισαγγελία, αποζημίωση 150.000 ευρώ για τον ψυχολογικό και σωματικό αντίκτυπο της επίθεσης. Αλλά και απαγόρευση επικοινωνίας και τη διατήρηση της απόστασης του ενός χιλιομέτρου μεταξύ τους για περίπου 22 χρόνια

Πριν από λίγες ημέρες η γυναίκα που έχει καταγγείλει τον Βραζιλιάνο είχε απορρίψει οικονομική πρόταση που της έγινε. Η ίδια τόνισε πως η ηθική βλάβη και οι συνέπειες που υπέστη είναι ανεπανόρθωτες. Ενώ η πλευρά υπεράσπισής της δήλωσε πως δεν μπορεί να συνεννοηθεί με την υπεράσπιση του Βραζιλιάνου.