Οπαδικό «beef» μεταξύ δημοσιογράφων στην ΕΡΤ: «Να στολίσετε την Opap Arena για τον τελικό» - «Θα φοράει γιορτινά, θα προηγηθεί η φιέστα» (vid)

Οπαδικό «beef» μεταξύ δημοσιογράφων στην ΕΡΤ: «Να στολίσετε την Opap Arena για τον τελικό» - «Θα φοράει γιορτινά, θα προηγηθεί η φιέστα» (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 09:47 - 27.04.2024 / Ανανεώθηκε: 09:48 - 27.04.2024

Οπαδικό «beef» μεταξύ του Δημήτρη Κοτταρίδη με του ρεπόρτερ Κώστα Στάμου προέκυψε κατά τη διάρκεια της εκπομπής της ΕΡΤ «Σαββατοκύριακο από τις 6».

Οπαδικό «beef» πρόκυψε κατά τη διάρκεια της εκπομπής της ΕΡΤ «Σαββατοκύριακο από τις 6».

Ο παρουσιαστής της εκπομπής, Δημήτρης Κοτταρίδης έχει γενέθλια σήμερα και οι συνάδελφοί του, του ευχήθηκαν «χρόνια πολλά», Όπως είναι φυσικό ο ρεπόρτερ Κώστας Στάμου, ο οποίος ήταν σε ζωντανή σύνδεση του ευχήθηκε για τα γενέθλιά του λέγοντας:

«Χρόνια πολλά, πολύχρονος, αν πάρεις και το δώρο Μεγάλη Πέμπτη για ένα εισιτήριο για τον τελικό της Opap Arena, νομίζω θα είναι το καλύτερο δώρο γενεθλίων», αναφερόμενος στον τελικό του Europa Conference League, αφού ο Ολυμπιακός κόντρα στην Άστον Βίλα διεκδικεί ένα «εισιτήριο».

Ο Δημήτρης Κοτταρίδης είναι φίλαθλος του Ολυμπιακού και απάντησε στον συνάδελφό του: «Θα το έχετε φωτίσει, θα το έχετε σκουπίσει έτσι; Θα έρθουμε κανονικά». Από την πλευρά του, ο ΑΕΚτζής Κώστας Στάμου απάντησε: «Θα έχει φορέσει τα γιορτινά της γιατί θα έχει κάνει την φιέστα. Θα έχει προηγηθεί η φιέστα, οπότε θα έρθετε σε γιορτινό γήπεδο. Θα είναι όλα καλά, νομίζω».

«Να με ενημερώσεις τι καντίνες έχετε κλπ, τι μπορούμε να τσιμπήσουμε στο ημίχρονο κλπ. Ευχαριστώ πολύ», είπε ο Δημήτρης Κοτταρίδης. «Έχουμε και ωραία μπύρα», του είπε ο Κώστας Στάμου.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Tags: