Το μοντέλο, Λάιλα Χασάνοβιτς, είναι μία από τις ελάχιστες παρουσίες που επισκέπτονται ακόμα τον Μίκαελ Σουμάχερ!

Το μοντέλο, Λάιλα Χασάνοβιτς, είναι μία από τις ελάχιστες παρουσίες που επισκέπτονται ακόμα τον Μίκαελ Σουμάχερ!

Sportal newsroom 22:03 - 06.01.2024

Ο γιος του θρυλικού οδηγού της Formula 1 Μίκαελ Σουμάχερ, Μικ είναι ζευγάρι με το μοντέλο από τη Δανία Λάιλα Χασάνοβιτς.

Πριν από μερικές μέρες συμπληρώθηκαν δέκα χρόνια από το ατύχημα του Μίκαελ Σουμάχερ. Ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής και ένας εκ των κορυφαίων οδηγών της Formula 1 είχε πτώση κάνοντας σκι παρέα με τον γιό του Μικ στο χειμερινό θέρετρο του Μαριμπέλ. Κατά την πτώση προσέκρουσε με το κράνος του σε βράχο, με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρές εγκεφαλικές κακώσεις.

Αφού επιβλήθηκε σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις και νοσηλεύτηκε για περίπου ένα χρόνο, το Σεπτέμβριο του 2014 μεταφέρθηκε στο σπίτι του στην Ελβετία για να συνεχιστεί η θεραπεία του κατ’ οίκον. Έκτοτε, η οικογένειά του προστατεύει ως κόρη οφθαλμού τις διαρροές για την κατάσταση της υγείας του 55χρονου, σήμερα, «Σούμι», επιτρέποντας να τον επισκεφτούν μόνο στενοί και έμπιστοι φίλοι της οικογένειας.

Ένα από τα άτομα που μπορούν να επισκεφτούν τον Μίκαελ Σουμάχερ είναι η Λάιλα Χασάνοβιτς. Το μοντέλο από τη Δανία είναι ζευγάρι εδώ και αρκετούς μήνες με τον γιο του θρύλου της Formula 1, Μικ.