Μεγάλο ντέρμπι και ισοπαλία ανάμεσα σε Περιστέρι και Παναθηναϊκό
i

© Intime

Μεγάλο ντέρμπι και ισοπαλία ανάμεσα σε Περιστέρι και Παναθηναϊκό

Sportal newsroom 21:36 - 14.10.2023

Ισόπαλο ολοκληρώθηκε το ματς ανάμεσα στο Περιστέρι και τον Παναθηναϊκό (6-6) για την τέταρτη αγωνιστική του πρώτου ομίλου της Α1 πόλο ανδρών.

Σε ένα ματς για γερά νεύρα το Περιστέρι και ο Παναθηναϊκός αλληλοεξουδετερώθηκαν (6-6) σε αγώνα για την τέταρτη αγωνιστική του πρώτου ομίλου της Α1 πόλο ανδρών. Η ομάδα των δυτικών προαστίων κρατούσε τη νίκη στα χέρια της αλλά στην τελευταία περίοδο το τριφύλλι πήρε τον βαθμό.

Για το συγκρότημα του Κώστα Λούδη ήταν η πρώτη βαθμολογική απώλεια, αφού μετρούσε το απόλυτο των νικών στις πρώτες τρεις αγωνιστικές. Η ομάδα του Δημήτρη Μάζη έφτασε τους 4 βαθμούς.

Στην τελευταία περίοδο ο Παναθηναϊκός μείωσε σε 6-5 με τον Νίκο Αλβέρτη στη πρώτη του επίθεση. Στη συνεχεία οι δύο ομάδες αναλώθηκαν σε χαμένες εκατέρωθεν επιθέσεις. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα (6-6) με τον Φοίβο Δευτεραίο από ριμπάουντ στο 2:18 για τη λήξη του ματς.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 6-6

Οκτάλεπτα: 1-1, 3-2, 2-1, 0-2.

ΓΣ ΠΕΣΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Αναγνώστου, Μπιτσάκος Χρ. 1, Παπαδημητρίου, Πρέκας, Χρυσοσπάθης 1, Κουκουμάκης, Άτζιτς, Καρούντζος 2, Φώσκολος 1, Μπεριστιάνος 1, Τοράκης, Μπιτσάκος Ανδ., Χόλαντ, Μαστρογιαννάκος, Αλευρίδης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Μάζης): Ριστίσεβιτς, Δευτεραίος 1, Κανδανολέων, Ζερβουδάκης, Νικολαΐδης, Στίβενσον 1, Μπραΐμης, Σγουρίδης 1, Χατζηγούλας 1, Δερμιτζάκης Δ., Αγκόρτσας, Αλβέρτης 2, Κρατημένος, Χωματάς, Χάρης.

Μεγάλη νίκη της ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη πέτυχε η ΑΕΚ. Η Ένωση επιβλήθηκε με 12-8 του ΟΦΘ για την τέταρτη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου της Α1 πόλο ανδρών.

Η ομάδα του Νίκου Βενετόπουλου έφτασε τους έξι βαθμούς στο πρωτάθλημα. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν έχει καταφέρει να πάρει βαθμό.

Η ΑΕΚ πήρε τα ηνία του αγώνα από το ξεκίνημα και δεν έχασε τον έλεγχο. Ο Αράγια που πέτυχε τέσσερα γκολ ήταν ο κορυφαίος σκόρερ των νικητών.

ΟΦΘ - ΑΕΚ 8-12

Οκτάλεπτα: 1-3, 1-3, 3-5, 3-1.

ΟΦΘ (Λάμπρος Βογιατζόγλου): Τσακίρης, Γκιόκας, Γραμματικόπουλος, Στεργίου Γ., Γιώρτσιος, Νάνος, Ιωσήφ 1, Φουρναράκης, Παυλίδης Χ. 2, Κεχαΐνι 1, Βάσιτς 4, Πρωϊμάκης, Βαλτσιώτης, Δημητριάδης, Κορίτσας.

ΑΕΚ (Νίκος Βενετόπουλος): Ασβέστης, Βέκκος 1, Ζαχόπουλος 1, Κοκκινάκης, Μαυρωτάς Άρ., Παππάς 1, Σιαμάς Π. 1, Φωτεινάκης, Τουρκομένης, Καζάζης, Αράγια 4, Βούκσεβιτς 2, Παρτσόγλου, Σιαμάς Χρ. 1, Μαρινάγης 1.