Νίκη στο φινάλε για τον ΠΑΟΚ - «Έσπασε» το ρόδι ο Υδραϊκός

ΠΑΟΚ - Εθνικός

i

© Intime

Νίκη στο φινάλε για τον ΠΑΟΚ - «Έσπασε» το ρόδι ο Υδραϊκός

Sportal newsroom 17:56 - 29.10.2023 / Ανανεώθηκε: 18:01 - 29.10.2023

Ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε με 10-9 του Εθνικού για την έκτη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου της Α1 πόλο ανδρών.

Συγκλονιστική εξέλιξη είχε ο αγώνας του ΠΑΟΚ με τον Εθνικό για την έκτη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου της Α1 πόλο ανδρών. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης πήρε τη νίκη με 10-9 με γκολ του Τσολακούδη στο φινάλε.

Ο ΠΑΟΚ έφτασε τους 12 βαθμούς στο πρωτάθλημα. Ο Εθνικός, από την άλλη, έμεινε στους 7 και βρίσκεται στην πέμπτη θέση.

Ο Εθνικός προηγήθηκε με 2-3 και στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ ανέτρεψε τα δεδομένα στο δεύτερο οκτάλεπτο και προηγήθηκε με 5-4. Η μεγάλη μάχη συνεχίστηκε και στο τρίτο οκτάλεπτο με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν γκολ γκολ.

Το φινάλε του ματς ήταν συναρπαστικό. Ο Λασκαρίδης σκόραρε στο 5:16 για το 9-8 των Θεσσαλονικιών, με τον Πάνο Λαδά να ισοφαρίζει σε 9-9 τρία περίπου λεπτά πριν το τέλος. Ο Νίκος Τσολακούδης έβαλε μπροστά τον ΠΑΟΚ με 10-9, που ήταν το τελικό σκορ.

ΠΑΟΚ DOMUS ERGO - ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 10-9

Οκτάλεπτα: 2-3, 3-1, 3-4, 2-1.

ΠΑΟΚ DOMUS ERGO (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Νταλάπας 1, Λασκαρίδης 1, Προσινικλής Ν., Καπράγκος, Κεχαλάρης, Τσολακούδης 2, Ξυλάς, Ντέλιτς 4, Προσινικλής Π., Κούπμαν, Κουγιούνης, Σιορδίλης, Σάλεχ 2, Καραντζάς.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Γρηγοριάδης, Μυρίλος, Θαλασσινός, Τεσάνοβιτς 4, Γερακούδης 2, Ιωάννου, Πρωτοψάλτης 1, Καραβιώτης, Παπάκος Κ., Λαδάς Π. 2, Μέσκι, Λαδάς Σ., Πανάρετος, Μανδαλιός, Κόκκινος.

Πρώτη νίκη για τον Υδραϊκό

Την παρθενική του νίκη στο πρωτάθλημα της Α1 πόλο ανδρών πανηγύρισε ο Υδραϊκός. Η ομάδα του Νίκου Καραμάνη επιβλήθηκε με 16-8 του ΟΦΘ για την έκτη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου και έφτασε τους 4 βαθμούς.

Η ομάδα του Λάμπρου Βογιατζόγλου δεν έχει βαθμό στο πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ο Υδραϊκός κυριάρχησε απόλυτα σε όλους τους τομείς και έφτασε στην άνετη νίκη. Κορυφαίος σκόρερ του αγώνα ήταν ο Σουζούκι με πέντε τέρματα.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ - ΟΦΘ 16-8

Οκτάλεπτα: 4-2, 4-2, 4-2, 4-2.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Νίκος Καραμάνης): Κατσινούλας, Κατσαγούνος 4, Τακάτα 2, Γκαράνης 1, Χατζηκυριακάκης, Σουζούκι 5, Μπλάνης, Ρομπόπουλος 1, Χατζηστεφάνου, Λιαπάκης 2, Χαραλαμπόπουλος 1, Ζώρζος, Μητράκης, Κανελλόπουλος, Μουρατίδης.

ΟΦΘ (Λάμπρος Βογιατζόγλου): Τσακίρης, Γκιόκας, Γραμματικόπουλος, Στεργίου 1, Γιώρτσιος 3, Νάνος 1, Ιωσήφ, Φουρναράκης, Παυλίδης, Κεϊχανί, Βάσιτς 3, Πρωϊμάκης, Βαλτσιώτης, Δημητριάδης, Κορίτσας.