Συνεχίζει στην ΑΕΚ ο Νίκος Στελλάτος
i

© ερασιτεχνική ΑΕΚ

Συνεχίζει στην ΑΕΚ ο Νίκος Στελλάτος

Η ερασιτεχνική ΑΕΚ ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του Νίκου Στελλάτου, που θα παραμένει στην ομάδα πόλο ανδρών του συλλόγου.

Με το σκουφάκι της ΑΕΚ θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν ο Νίκος Στελλάτος. Ο πολύπειρος περιφερειακός συμπληρώνει πέντε χρόνια στον σύλλογο.

Ο Νίκος Στελλάτος, που είναι και αρχηγός της ομάδας πόλο ανδρών της ΑΕΚ, υπέγραψε πρώτη φορά συμβόλαιο με την Ένωση το 2019. Ο Έλληνας περιφερειακός συνέβαλλε στην άνοδο του τμήματος στην Α1 και στη συνέχεια στην πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου και την έξοδο στην Ευρώπη.

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Νίκο Στελλάτο. Ο μεγάλος αρχηγός της ανδρικής ομάδας Πόλο υπέγραψε το νέο συμβόλαιό του και θα συνεχίσει να φορά το κιτρινόμαυρο σκουφάκι για 5η διαδοχική χρονιά.

Ο Νίκος Στελλάτος, ένας εκ των κορυφαίων αθλητών που έχει αναδείξει η χώρα μας, ήρθε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2019 και έχει γράψει τη δική του ιστορία με την ομάδα μας. Αρχικά συνέβαλε στην άνοδο της «Ένωσης» στην Α1, ενώ στη συνέχεια ήταν βασικό μέλος και αρχηγός της ομάδας που κατέκτησε την έξοδο στην Ευρώπη και αγωνίστηκε σε Τελικό Κυπέλλου Ελλάδας.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, ο Νίκος Στελλάτος, δήλωσε στο aek.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα προσφέρω τις αγωνιστικές μου υπηρεσίες για 5η συνεχή αγωνιστική περίοδο στην ΑΕΚ. Αν και μετράω 28 χρόνια στην Α1, το να αγωνίζεσαι με το σκουφάκι της ΑΕΚ, εκπροσωπώντας ένα μεγάλο Σύλλογο με τεράστια ιστορία και να γίνεσαι μέρος της είναι ένα έξτρα κίνητρο για μένα, αλλά και για κάθε αθλητή. Αν και το τμήμα είναι καινούριο και μετρά λίγα χρόνια ζωής, στόχος κάθε χρονιάς εκτός των αποτελεσμάτων, είναι να μπορέσουμε βήμα-βήμα να στηθεί μία βάση η οποία να μας επιτρέψει στο μέλλον να δούμε την ομάδα Πόλο της ΑΕΚ να πρωταγωνιστήσει όπως αρμόζει σε σχέση με την Ιστορία του Συλλόγου. Ευελπιστώ οτι φέτος θα είμαστε πιο ανταγωνιστικοί και θα προσπαθήσουμε στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα από την περσινή χρόνια».

Αρχηγέ, καλή επιτυχία και τη νέα σεζόν!», αναφέρει η ανακοίνωση της ερασιτεχνικής ΑΕΚ.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες εβδομάδες, η Ένωση κατέλαβε την ενδέκατη στην Α1 πόλο ανδρών. Στο Κύπελλο, η ΑΕΚ ηττήθηκε με 10-6 από τον Παναθηναϊκό στην πρώτη φάση και αποκλείστηκε.