Αρθροσκόπηση για τον Λέμος
i

© Intime

Αρθροσκόπηση για τον Λέμος

Sportal newsroom 18:49 - 19.12.2023

Ο Πάτρικ Λέμος υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση στο γόνατο.

Ο Πάτρικ Λέμος πέρασε την πόρτα του χειρουργείου. Ο Βραζιλιάνος πλέι μέικερ της ΑΕΚ υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση για να αντιμετωπίσει τις ενοχλήσεις που έχει στο γόνατό του.

Ο Λέμος αγωνίστηκε στο πρόσφατο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό χωρίς, ωστόσο, να σημειώσει κάποιο γκολ. Ο Βραζιλιάνος πλέι μέικερ μετράει πια αντίστροφα για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους. Θυμίζουμε ότι το πρωτάθλημα της Handball premier διακόπτεται λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

«Ο διεθνής Βραζιλιάνος Πλέι-μέικερ Πάτρικ Λέμος που αγωνίζεται στην ομάδα handball της @aek_athleticclub υπεβλήθη σε αρθροσκόπηση και μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

Sportal Euroleague Show με Βίρτους Μπολόνια - Ολυμπιακός και όλη τη δράση της Τρίτης

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!

Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία στην Ευρωκλινική Αθηνών από τον Ιατρό της ομάδας Γεώργιο Κελάλη, Διευθυντή Ορθοπαιδικό, Ευρωκλινική Αθηνών.

Ο όμιλος Ευρωκλινική Αθηνών παραμένει σταθερός Ιατρικός Υποστηρικτής της ΑΕΚ εξασφαλίζοντας για τους αθλητές της ομάδας πρόσβαση σε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας.

Σιδερένιος και καλή επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους!», αναφέρει η ενημέρωση της Ευρωκλινικής Αθηνών.

Ο Πάτρικ Λέμος αποκτήθηκε από την ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2020. Ο Βραζιλιάνος αγωνίστηκε για δύο χρόνια με τη φανέλα του Ολυμπιακού προτού μετακινηθεί στην Ένωση.

Συνολικά στην καριέρα του έχει κατακτήσει τρία πρωταθλήματα και δύο κύπελλα Ελλάδας. Ήταν βασικό στέλεχος της ΑΕΚ όταν κατέκτησε το EHF European Cup.