Μάλλιος: «Σπουδαία και κομβικής σημασίας νίκη»

Χάρης Μάλλιος

i

© Intime

Μάλλιος: «Σπουδαία και κομβικής σημασίας νίκη»

Sportal newsroom 14:59 - 25.10.2023 / Ανανεώθηκε: 14:59 - 25.10.2023

Στη σημασία της νίκης της ΑΕΚ κόντρα στην Κρίενς Λουκέρνη για το EHF European League στάθηκε ο Χάρης Μάλλιος.

Την πρώτη της νίκη στον δεύτερο όμιλο του EHF European League σημείωσε η ΑΕΚ. Η Ένωση επιβλήθηκε με 30-29 της Κριένς Λουκέρνη για τη δεύτερη αγωνιστική της διοργάνωσης.

Η ΑΕΚ είχε ηττηθεί στον πρώτο της αγώνα κόντρα στην Γκόρνικ Ζάμπρζε. Η Ένωση, που προερχόταν από νίκη κόντρα στη Δράμα για τη Handball premier, λίγο έλειψε να χάσει δικό της ματς αφού ισοφαρίστηκε πριν το τέλος. Ο Στίπε Μαντάλινιτς, τελικά, έδωσε τη λύση.

Ο Χάρης Μάλλιος μίλησε στην ιστοσελίδα της ερασιτεχνικής ΑΕΚ για τη νίκη κόντρα στην Κρίενς. Ο διεθνής πλέι μέικερ αναφέρθηκε και στο γηπεδικό πρόβλημα που έχει προκύψει για την Ένωση.

«Ήταν σίγουρα μια σπουδαία και κομβικής σημασίας νίκη για εμάς καθώς ήταν ένα must win παιχνίδι προκειμένου να συνεχίσουμε να έχουμε υψηλότερες βλέψεις για τη συνέχεια και την πρόκρισή μας στις “16” καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης. Είμαι περήφανος για την ομάδα, τους συμπαίκτες μου, το προπονητικό επιτελείο γιατί καταθέσαμε ψυχή, ενέργεια και τρομερή θέληση μέχρι το τέλος. Και δικαιώθηκαμε», σημείωσε αρχικά ο Χάρης Μάλλιος

Αναφερθείς στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ομάδα όσον αφορά στην προετοιμασία της ελέω γηπεδικού προβλήματος, ο 37χρονος παίκτης τόνισε χαρακτηριστικά: «Είμαστε εδώ για να παλεύουμε καθημερινά προκειμένου να ξεπερνάμε όλες τις δυσκολίες που έχουν εμφανιστεί. Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες και φυσικά δεν τα παρατάμε ποτέ. Αντίθετα πεισμώνουμε ακόμα περισσότερο. Θέλω ειλικρινά να ευχαριστήσω τον κόσμο που μας στήριξε χθες και μας βοήθησε στις δύσκολες στιγμές του παιχνιδιού, αλλά επίσης και τους ανθρώπους που είναι πάντα δίπλα μας, στην καθημερινότητα μας και μας στηρίζουν σε όλα».