Ο Ολυμπιακός πήρε τον «εμφύλιο» κόντρα στη Βουλιαγμένη - Ήττα για τον Εθνικό
i

© Intime

Ο Ολυμπιακός πήρε τον «εμφύλιο» κόντρα στη Βουλιαγμένη - Ήττα για τον Εθνικό

Sportal newsroom 21:52 - 21.10.2023

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 12-7 της Βουλιαγμένης για τη δεύτερη αγωνιστική του Champions League πόλο γυναικών.

Τη δεύτερη νίκη του σε ισάριθμες αναμετρήσεις στο Champions League πόλο γυναικών πανηγύρισε ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Πειραιά επιβλήθηκε με 12-7 της Βουλιαγμένης και έκανε αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στο final - 4 της διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός μετρούσε μία νίκη κόντρα στην Ουίπεστ στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων. Η Βουλιαγμένη είχε νικήσει τη Μεντιτεράνι. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη είχε νικήσει και στο μεταξύ τους ντέρμπι και για το πρωτάθλημα.

Η Βουλιαγμένη προηγήθηκε πρώτη και τελευταία φορά στο Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά στο ξεκίνημα με την Τζούστρα, αλλά στη συνέχεια ο γηπεδούχος είχε συνεχώς το προβάδισμα. Έκλεισε το ημίχρονο με 7-3 ενώ και η επανάληψη κύλησε σε παρόμοιους ρυθμούς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 12-7

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 4-1, 3-3, 2-1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Σταματοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου 2, Χυδηριώτη 2, Ελευθεριάδου 2, Τριχά 2, Ξενάκη 1, Σιούτη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Σάντα, Βασιλική Πλευρίτου 2, Δρακωτού, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Νίγκρο.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Κική Λιόση): Κοτσιώνη, Καϊάφα, Καλογεροπούλου, Ελληνιάδη 1, Γιαννοπούλου 1, Ριντζ 2, Σλίκινγκ 1, Μαρία Πάτρα, Στρατηδάκη, Ανδρεάδη, Τζούστρα 2, Αγγελίδη, Διαμαντοπούλου.

Ήττα στα πέναλτι για τον Εθνικό

Ο Εθνικός ηττήθηκε με 16-15 από την Έγκερ στα πέναλτι για τη δεύτερη αγωνιστική του Champions League πόλο γυναικών. Ο κανονικός αγώνας ολοκληρώθηκε 11-11.

Οι δυο ομάδες πήγαιναν γκολ-γκολ και ο Εθνικός πήρε διαφορά δυο τερμάτων σε πολύ κρίσιμο σημείο. Η ομάδα του Πειραιά προηγήθηκε 11-9 στα 4:45 από τη λήξη αλλά δέχθηκε δυο γκολ από την Γουέστον (η ισοφάριση 00:49) και όλα κρίθηκαν στα πέναλτι.

ΕΓΚΕΡ (ΟΥΓΓΑΡΙΑ) ΕΘΝΙΚΟΣ GOLD FORCE 16-15 (ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ 11-11)

Τα οκτάλεπτα: 4-5, 2-1, 3-3, 2-2, στα πέναλτι 5-4

ΕΓΚΕΡ: Τόρμα, Σίλαγκι 5, Σκουλτέτι, Πάρκες 2, Σότι 1, Κατόνα, Γουέστον 3, Φέκετε, Λεντβάι 4, Μπόντι, Κεσέρου, Σέλακ 1, Μπάλοτς.

ΕΘΝΙΚΟΣ GOLD FORCE (Στέφανος Λέανδρος): Σωτηρέλη, Καραμπέτσου 2, Κατσιμπρή 1, Τέρνερ 2, Μπέτα, Ειρήνη Νίνου 4, Χατζηκυριακάκη, Άλκ. Μπενέκου 2, Μιχαϊλοβιτς 1, Κανετίδου 1, Ιόλη Μπενέκου, Τορνάρου 2, Λυδία Μαυρωτά.