Η Στεφανίδη, ο Καραλής και το Survivor

Εμμανουήλ Καραλής και Κατερίνα Στεφανίδη

i

Καραλής - Στεφανίδη/ ©Intime

Η Στεφανίδη, ο Καραλής και το Survivor

Ελένη Ανδρικοπούλου 08:51 - 13.03.2023 / Ανανεώθηκε: 08:55 - 13.03.2023

Ο Εμμανουήλ Καραλής μοιράστηκε στα social media μία ιστορία της Κατερίνας Στεφανίδη με δόση από Survivor.

Το Survivor και τη φετινή τηλεοπτική σεζόν έχει καταφέρει να έχει το κοινό του. Οι περιπέτειες των παικτών στον Άγιο Δομίνικο είναι θέμα συζήτησης των τηλεθεατών σε καθημερινή βάση. Κάθε τι που γίνεται στο εξωτικό νησί σχολιάζεται στα social media και κυρίως στο Twitter. 

Ο Εμμανουήλ Καραλής θέλησε να μοιραστεί μέσω του Twitter μία ιστορία της Κατερίνας Στεφανίδη που είχε θέμα το Survivor. Ο ασημένιος Ολυμπιονίκης του άλματος επί κοντώ δημοσίευσε μία φωτογραφία στην οποία έγραφε: «Η Κατερίνα Στεφανίδη (Χρυσή Ολυμπιονίκης) μου είπε μία αστεία ιστορία μετά από ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα που πήρε χρυσό μετάλλιο. Ήταν έξω και είδε κάτι παιδάκια να την βλέπουν ντροπαλά σκεπτόμενη πως θα τη ζητήσουν φωτογραφία... τα παιδιά ενθουσιάζονται, η Κατερίνα χαμογελάει, τα παιδιά προχωράνε προς το μέρος της την προσπερνάνε... η Κατερίνα γυρνάει πίσω να δει τι έγινε, και από πίσω της ήταν μία παίκτρια του Survivor». 

/ printscreen
Από το μπούλινγκ και την κατάθλιψη ο Μανόλο βρήκε το χαμένο του χαμόγελο (vids)
ΣΤΙΒΟΣ

09:35 - 06.03.2023

Από το μπούλινγκ και την κατάθλιψη ο Μανόλο βρήκε το χαμένο του χαμόγελο (vids)

Ο Εμμανουήλ Καραλής -το παιδί-θαύμα του επί κοντώ- κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου και το χαμόγελο επέστρεψε ξανά στα χείλη του, αποδεικνύοντας πως το μέλλον του ανήκει και πως δεν υπάρχουν όρια στα όνειρά του!

O «Μανόλο» πάνω από αυτή τη φωτογραφία είχε κάνει ταγκ την Κατερίνα Στεφανίδη γράφοντας: «να τους πούμε ότι πάμε και εμείς στο Survivor;». Η απάντηση της Ελληνίδας πρωταθλήτριας του άλματος επί κοντώ ήταν: «Εγώ δεν πάω πουθενά». 

/ printscreen

Δεν αποκάλυψαν βέβαια σε ποια παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης αναφέρονταν οι δύο Έλληνες αθλητές αλλά μάθαμε ότι η Κατερίνα Στεφανίδη δεν θα πήγαινε στο Survivor.