Στο Ναύπλιο το Final-4 του Κυπέλλου χάντμπολ ανδρών

Ολυμπιακός - ΑΕΚ

i

© Intime

Στο Ναύπλιο το Final-4 του Κυπέλλου χάντμπολ ανδρών

Πηνελόπη Παπαδήμου 16:17 - 06.04.2023 / Ανανεώθηκε: 16:17 - 06.04.2023

Στο Ναύπλιο θα διεξαχθεί το Final-4 του Κυπέλλου χάντμπολ ανδρών μέσα στον Μάιο. Οι πιθανές ημερομηνίες.

Μέσα στον Μάιο θα διεξαχθεί το Final-4 του Κυπέλλου χάντμπολ ανδρών. Η διοργάνωση με τη συμμετοχή του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ, του Διομήδη Άργους και Δούκα θα γίνει στο κλειστό της Αγίας Τριάδας στο Ναύπλιο, που αποτελεί έδρα της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας Χάντμπολ.

Στο γήπεδο, χωρητικότητας 750 θέσεων διεξήχθησαν οι πρόσφατοι 16οι Μεσογειακοί αγώνες γυναικών. Η επίσημη ανακοίνωση της τοποθεσίας αναμένεται να γίνει σύντομα από την ΟΧΕ.

Ξεκίνησε η προετοιμασία της Εθνικής χάντμπολ γυναικών εν όψει της Γερμανίας
ΧΑΝΤΜΠΟΛ

20:22 - 03.04.2023

Ξεκίνησε η προετοιμασία της Εθνικής χάντμπολ γυναικών εν όψει της Γερμανίας

Στο κλειστό της Νίκαιας προπονήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (3/4) η Εθνική ομάδα χάντμπολ γυναικών για να ξεκινήσει την προετοιμασία της για τους αγώνες με τη Γερμανίας για τα προκριματικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Η διοργάνωση ήταν αρχικά προγραμματισμένη για το Σαββατοκύριακο 6-7 Μαΐου. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal, τα πολλά αθλητικά γεγονότα εκείνη την περίοδο, συμπεριλαμβανομένης και της προτελευταίας αγωνιστικής της Stoiximan Super League με το ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, είναι πιθανό να οδηγήσει τους αγώνες καθημερινή ημέρα.

Οι πληροφορίες του Sportal αναφέρουν ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο έως απίθανο να οριστεί παιχνίδι ή παιχνίδια ημέρα Κυριακή. Πιθανό είναι οι αγώνες να γίνουν Παρασκευή - Σάββατο ενώ «παίζει» δυνατά και το σενάριο τα ματς να γίνουν Δευτέρα - Τρίτη.

Οι άνθρωποι της ομοσπονδίας θέλουν να εξασφαλίσουν την καλύτερη δυνατή προβολή της διοργάνωσης μέσω ανοιχτού καναλιού (ΕΡΤ3). Αυτό συνεπάγεται ότι δεν θα υπάρχει άλλο σημαντικό αθλητικός γεγονός πάνω στο Final-4. Οποιαδήποτε απόφαση παρθεί, πάντως, θα γίνει σε συνεννόηση και επικοινωνία με την ΕΡΤ.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με το πρόγραμμα των αγώνων, η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στον έναν ημιτελικό και ο Δούκας θα παίξει με τον Διομήδη Άργους στον δεύτερο.