Ο Πέρο Άντιτς δέχεται επίθεση στη χώρα του για ένα φούτερ που φορούσε - Τι έγραφε η «πέτρα του σκανδάλου»
i

Ο Πέρο Άντιτς/ Screenshot via Twitter

Ο Πέρο Άντιτς δέχεται επίθεση στη χώρα του για ένα φούτερ που φορούσε - Τι έγραφε η «πέτρα του σκανδάλου»

Πάνος Μαλακτάρης • 18:19 - 04.01.2023 / Ανανεώθηκε: 15:57 - 28.04.2023

Ένταση στη Βόρεια Μακεδονία προκλήθηκε από την παρουσία του πρώην άσσου του Ολυμπιακού σε ένα παιχνίδι χάντμπολ για φιλανθρωπικό σκοπό

Ο Άντιτς είναι πρόεδρος της ομοσπονδίας μπάσκετ στη χώρα του, και ήταν ανάμεσα στους επίσημους προσκεκλημένους της αντίστοιχης ομοσπονδίας χάντμπολ. Μια πολύ όμορφη αναμέτρηση έλαβε χώρα ανάμεσα σε βετεράνους και εν ενεργεία παίκτες, σε πολύ χαλαρή και όμορφη ατμόσφαιρα. 

Χωρίς Καμπάτσο μέχρι Μάρτιο ο Ερυθρός Αστέρας
EUROLEAGUE

15:11 - 04.01.2023

Χωρίς Καμπάτσο μέχρι Μάρτιο ο Ερυθρός Αστέρας

Ο Ερυθρός Αστέρας τιμωρήθηκε από το ανεξάρτητο οικονομικό όργανο της Ευρωλίγκας για ατασθαλίες και δεν θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει νέους παίκτες μέχρι το τέλος Φλεβάρη, κάτι που σημαίνει ότι το ευρωπαϊκό ντεμπούτο του καμπάτσο θα πρέπει να περιμένει!

Την όλη καλή διάθεση ήρθε να χαλάσει η παρουσία του Άντιτς ο οποίος έκρινε σοφό να εμφανιστεί με ένα φούτερ το οποίο έγραφε με μεγάλα γράμματα «CRVENA ZVEZDA». Ο πρώην ερυθρόλευκος δεν έχει κρύψει ποτέ τα αισθήματά του για τον Ερυθρό Αστέρα, ούτε και για τον Ολυμπιακό. Η ενδυματολογική του αυτή επιλογή ωστόσο δεν πέρασε απαρατήρητη. Κάθε άλλο θα λέγαμε. 

Πολλοί το θεώρησαν ως πρόκληση με τον σχετικό σάλο να μην αργεί να ξεσπάσει στα πάντα «διψασμένα» για τέτοια θέματα κοινωνικά δίκτυα. Πολλοί έσπευσαν να το χαρακτηρίσουν ως πρόκληση, Άλλοι αναρωτιούνται γιατί δεν φόρεσε μια μπλούζα της εθνικής ομάδας της Βορείου Μακεδονίας, της μπασκετικής ομοσπονδίας της οποίας μάλιστα προΐσταται. 

Ένα γκρουπ οπαδών δε δίστασε να το πάει λίγο πιο πέρα ακόμα, αναρτώντας στη σελίδα τους τη σχετική φωτογραφία του Άντιτς με τη λεζάντα «πάτος», θέλοντας να δείξουν την αποστροφή τους για την εμφάνιση του συμπατριώτη τους. To μόνο σίγουρο είναι πως ο Βορειομακεδόνας πρώην άσσος έχει τον τρόπο να οξύνει τα πνεύματα, είτε ηθελημένα είτε άθελά του.