Η αναχώρηση του Ολυμπιακού για Βελιγράδι (vid)

Η αναχώρηση του Ολυμπιακού για Βελιγράδι (vid)

Πηνελόπη Παπαδήμου 13:44 - 25.10.2023 / Ανανεώθηκε: 13:51 - 25.10.2023

Ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο από την αναχώρηση της ομάδας βόλεϊ ανδρών για το Βελιγράδι και την πρώτη προπόνηση στην πρωτεύουσα της Σερβίας.

Την πρόκρισή του στους ομίλους του Champions League βόλεϊ ανδρών διεκδικεί ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Πειραιά παίζει στον προκριματικό γύρο στο Βελιγράδι με πρώτη αντίπαλο (25/10. 19:00) την Ράντνικ Μπιγιελίνα από το Μαυροβούνιο.

Στόχος των «ερυθρόλευκων» η νίκη επί της ομάδας από τη Βοσνίας, με «φόντο» τη δεύτερη αγωνιστική του προκριματικού ομίλου του Champions League, την Πέμπτη (26/10, 19:00), με τη διοργανώτρια Παρτίζαν στη Σερβία. Η αποστολή των πρωταθλητών Ελλάδας αναχώρησε την Τρίτη με προορισμό το Βελιγράδι.

«Είναι ένας από τους μεγάλους στόχους της χρονιάς, να μπούμε στους ομίλους του Champions League, νομίζω το δικαιούμαστε. Αυτοί οι αγώνες είναι η επιβράβευση της πολύ καλής περσινής πορείας που είχαμε, με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, οπότε δίκαια η ομάδα βρίσκεται εδώ. Όταν μιλάμε για σέρβικες ομάδες, μιλάμε για επικίνδυνες ομάδες, από τη Σερβία και τη Βοσνία. Έχουν τη σέρβικη σχολή, νεανικές ομάδες, επιθετικογενείς και πάντα εκεί μέσα είναι ιδιαίτερα επικίνδυνες, όμως εμείς είμαστε καλά προετοιμασμένοι, έχουμε κάνει ένα καλό σκάουτινγκ και είμαστε έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες των παιχνιδιών αυτών. Η ομάδα απολύτως έτοιμη δεν μπορεί να είναι, όχι, είμαστε στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας μας, όμως είμαι ικανοποιημένος γιατί η προετοιμασία βαίνει καλώς, ομαλώς. Οπότε, βάσει του προγραμματισμού που έχουμε κάνει, η ομάδα βρίσκεται στο επίπεδο που θεωρούμε ότι πρέπει να βρίσκεται αυτή την περίοδο», είπε κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού ο Αντώνης Βουρδέρης.

Ο Ραφαήλ Κουμεντάκης σημείωσε με τη σειρά του: «Πολύ ενθουσιασμένοι που ξεκινάει αυτό το ταξίδι για εμάς και ελπίζουμε να είναι πολύ μακρύ. Πέρυσι, είχαμε μια τρομερή εμπειρία στην Ευρώπη, η ομάδα έχει μείνει σχεδόν ίδια. Δύο δύσκολα παιχνίδια στην αρχή, αυτό είναι το τίμημα της Ευρώπης, πρέπει να είσαι πιο γρήγορα έτοιμος, με μεγαλύτερη αντοχή και συνέπεια. Είναι, όμως, ένα πάρα-πάρα πολύ ωραίο συναίσθημα να αγωνίζεσαι με την ομάδα σου στην Ευρώπη. Εύχομαι, όλοι οι αθλητές να έχουν υγεία, να είμαστε ενωμένοι στα δύσκολα που θα έρθουν αυτή την αγωνιστική χρονιά, ελπίζω σε ό,τι καλύτερο».

Αγγλικό ΕΠΟΣ: Χωρίς... ΜακΚίσικ, Φαλ, Μπραζντέικις, Γκος και Σίκμα ο Ολυμπιακός κόντρα στη Γουέστ Χαμ!
EUROPA LEAGUE

23:55 - 24.10.2023

Αγγλικό ΕΠΟΣ: Χωρίς... ΜακΚίσικ, Φαλ, Μπραζντέικις, Γκος και Σίκμα ο Ολυμπιακός κόντρα στη Γουέστ Χαμ!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Γουέστ Χαμ για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League, όμως μια αγγλική ιστοσελίδα τα έκανε... όλα λάθος και μπέρδεψε την ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ με αυτή του Γιώργου Μπαρτζώκα!

Ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο με την αναχώρηση της ομάδας για το Βελιγράδι και την πρώτη προπόνηση των «ερυθρόλευκων» στην πρωτεύουσα της Σερβίας.