Άνετος ο Ολυμπιακός κόντρα στον Δούκα
i

© Intime

Άνετος ο Ολυμπιακός κόντρα στον Δούκα

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 41-31 του Δούκα σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 21η αγωνιστική της Handball premier.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε το αήττητο σερί του στη Handball premier. Η ομάδα του Πειραιά επικράτησε 41-31 του Δούκα σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός, που δεν έχει ήττα μέχρι στιγμής, ολοκληρώνει την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με εκτός έδρας αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Η ομάδα του Πειραιά με τη νίκη αυτή έχει τους 41 βαθμούς, τέσσερις περισσότερους από την ΑΕΚ. Ο Δούκας, από την άλλη, έμεινε στους 24 βαθμούς και παραμένει στην έκτη θέση χωρίς ελπίδα για κάτι παραπάνω. Η ομάδα των εκπαιδευτηρίων θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στην κανονική περίοδο με εντός έδρας αγώνα κόντρα στον Ιωνικό.

Οι «ερυθρόλευκοι», που έχασαν τον Κοτανίδη με τραυματισμό στο 42ο λεπτό, πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση, δίχως να φορτσάρουν ιδιαίτερα.

Με γκολ του Παπαβασίλη, στο 7:50, ο Ολυμπιακός προηγήθηκε για πρώτη φορά με +2 (5-3), με τον Δούκα να ισοφαρίζει σε 6-6 και 8-8. Με τη συμπλήρωση 15 λεπτών στο ματς, ο Βίντα επανάφερε τη διαφορά των δύο τερμάτων (10-8) για την ομάδα του Πειραιά, με τον Σάββα να την ανεβάζει στο +3 (12-9), σκοράροντας στο 18:15. Οι «ερυθρόλευκοι» ανέβασαν ακόμη περισσότερο «στροφές» και «έκλεισαν» το ημίχρονο με +5 (19-14), με τέρμα του Σλίσκοβιτς (28:56).

Στο 37ο λεπτό, ο Ολυμπιακός πάτησε «γκάζι» και ξέφυγε με 24-18, με ένα ακόμα γκολ του Σλίσκοβιτς. Ο Πασσιάς έφερε τη διαφορά στα επτά τέρματα για 36-29 στο 53ο λεπτό. Το τελικό 41-31 διαμόρφωσε ο Τζίμπουλας, λίγο πριν το φινάλε του αγώνα.

«Έκλεισε Κίναν Έβανς ο Ολυμπιακός»: Πώς… αντέδρασαν στην πληροφορία οι Γουίλιαμς-Γκος και Κάνααν
EUROLEAGUE

18:30 - 10.04.2024

«Έκλεισε Κίναν Έβανς ο Ολυμπιακός»: Πώς… αντέδρασαν στην πληροφορία οι Γουίλιαμς-Γκος και Κάνααν

Το Sportal παραθέτει τους αριθμούς του Νάιτζελ Ουίλιαμς Γκος και του Αϊζάια Κάνααν, στους αγώνες της ομάδας από την ημέρα που κυκλοφόρησε το σενάριο για την απόκτηση του Κίναν Έβανς.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη νίκη. Αμυντικά, ήμασταν λίγο χαλαροί. Έχουμε μια σειρά αγώνων Τετάρτη-Σάββατο. Το Σάββατο, πάμε στη Θεσσαλονίκη για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Θέλουμε να διατηρήσουμε το αήττητο, θα πάμε εκεί, φυσικά, για τη νίκη. Έχουμε δύο πολύ σημαντικά ματς με την Φερεντσβάρος, που πρώτος μας στόχος είναι να τα πάμε καλά, να είμαστε κοντά στο σκορ και να τα δώσουμε όλα, όπως πάντα, σε κάθε ματς, όλοι μαζί ενωμένοι. Έχουμε δει κάποια παιχνίδια και κάποια πράγματα από τη Φερεντσβάρος, είναι πολύ καλή ομάδα, ποιοτική. Θα παλέψουμε για την πρόκριση», δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο Νίκος Πασσιάς.