Νίζετιχ: «Θα παλέψουμε με την ΑΕΚ, το σερβίς θα μας βοηθήσει»

Γιαμίλα Νίζετιχ

i

© Intime

Νίζετιχ: «Θα παλέψουμε με την ΑΕΚ, το σερβίς θα μας βοηθήσει»

Sportal newsroom 16:10 - 22.02.2024

Η Γιαμίλα Νίζετιχ μίλησε για τον ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ για τη 19η αγωνιστική της Volleyleague γυναικών.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ στο μεγάλο ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής της Volleyleague γυναικών. Η ομάδα του Πειραιά θέλει μία «καθαρή» νίκη που θα της εξασφαλίσει σε μεγάλο ποσοστό την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ. Η ομάδα του Λορέντζο Μιτσέλι νίκησε την προηγούμενη αγωνιστική το Μαρκόπουλο.

Ο Ολυμπιακός είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 47 βαθμούς, τέσσερις περισσότερους από τον Παναθηναϊκό. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ολοκληρώνεται την 22η αγωνιστική.

Η Γιαμίλα Νίζετιχ σημείωσε ότι καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του ντέρμπι με την ΑΕΚ θα παίξει το σερβίς. Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα που στηρίζεται στο συγκεκριμένο κομμάτι του παιχνιδιού.

«Το ματς με την ΑΕΚ θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Θα είναι μια καλή ευκαιρία να προετοιμαστούμε για το Final-4 του Κυπέλλου, το οποίο είναι από τους βασικούς μας στόχους στη σεζόν. Επίσης, θέλουμε τη νίκη, για να διατηρήσουμε την πρώτη θέση που έχουμε στον βαθμολογικό πίνακα, ενώ στη συνέχεια, ακολουθούν και τα πλέι οφ.

Ανάλυση: Αυτά είναι όλα τα συμβόλαια του Ολυμπιακού - Τι ισχύει με του Μπαρτζώκα
EUROLEAGUE

13:56 - 22.02.2024

Ανάλυση: Αυτά είναι όλα τα συμβόλαια του Ολυμπιακού - Τι ισχύει με του Μπαρτζώκα

Ο Ολυμπιακός μετά την επέκταση συνεργασίας με τον Άλεκ Πίτερς, το καλοκαίρι του 2024 (ίσως και νωρίτερα) θα έχει να διαπραγματεί μόνο με δύο παίκτες του, ενώ τότε θα ενεργοποιηθεί και η option του Γιώργου Μπαρτζώκα!

Είμαστε μια ομάδα... πολεμική, ομάδα που παλεύει όλα τα παιχνίδια, που τα δίνει όλα! Και αυτό θα κάνουμε και το Σάββατο. Δουλεύουμε, για να βελτιώνουμε συνεχώς το αγωνιστικό μας επίπεδο. Το σερβίς μπορεί να μας βοηθήσει πολύ, το Σάββατο, για να κερδίσουμε το ματς κόντρα στην ΑΕΚ», σημείωσε η ακραία από την Αργεντινή στην ιστοσελίδα του ερασιτέχνη Ολυμπιακού.