Άτκινσον: «Να πάρουμε τη νίκη για τον Παναθηναϊκό»

Σέρινταν Άτκινσον

i

© Βαγγέλης Στόλης

Άτκινσον: «Να πάρουμε τη νίκη για τον Παναθηναϊκό»

Sportal newsroom 17:56 - 17.10.2023

Μόνο στόχο τη νίκη έχει ο Παναθηναϊκός στη ρεβάνς με την Τσβόλε (18/10, 21:00) για το Challenge Cup σύμφωνα με τη Σέρινταν Άτκινσον.

Για την Ολλανδία πέταξε την Τρίτη ο Παναθηναϊκός. Η ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη δίνει την Τετάρτη (18/10, 21:00) τη ρεβάνς με την Τσβόλε για τη φάση των «64» του Challenge Cup.

Ο Παναθηναϊκός νίκησε με 3-1 στο πρώτο ματς στο κλειστό του Μετς, που ήταν το παρθενικό ματς για το τριφύλλι τη φετινή σεζόν. Η ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη θέλει να κατακτήσει δύο σετ για να πάρει την πρόκριση.

Αν ο Παναθηναϊκός ηττηθεί με 3-0 ή 3-1 σετ, τότε η πρόκριση θα κριθεί στο «χρυσό» σετ. Εφόσον το τριφύλλι πάρει την πρόκριση, θα αντιμετωπίσει στη φάση των «32» τη Νόβα Γκόριτσα. Το πρώτο ματς θα γίνει στη Σλοβενία στις 15 Νοεμβρίου.

«Περιμένω ότι η Τσβόλε θα είναι πολύ ενεργητική στην έδρας της. Θα έχουν πολύ κόσμο και τη στήριξη των φιλάθλων τους αλλά τώρα γνωρίζουμε τον τρόπο παιχνιδιού τους. Θέλουμε να πάρουμε τη νίκη για τον Παναθηναϊκό», ανέφερε στην ιστοσελίδα του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού η Σέρινταν Άτκινσον.

Θέλει έναν καλό σκόρερ ο Αταμάν: «Παρακολουθούμε την αγορά του NBA - Μίροτιτς και Πάντερ ήταν στην κορυφή της λίστας»
EUROLEAGUE

15:26 - 17.10.2023

Θέλει έναν καλό σκόρερ ο Αταμάν: «Παρακολουθούμε την αγορά του NBA - Μίροτιτς και Πάντερ ήταν στην κορυφή της λίστας»

Ο Εργκίν Αταμάν παραδέχθηκε σε τουρκικά ΜΜΕ πως ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί την αγορά του NBA για μια ακόμα προσθήκη, ενώ αναφέρθηκε στις περιπτώσεις των Κέβιν Πάντερ και Νίκολα Μίροτιτς.

Η Αμερικανίδα διαγώνια ήταν η πρώτη σκόρερ του Παναθηναϊκού στο πρώτο ματς. Η 26χρονη παίκτρια τελείωσε τον αγώνα με 21 πόντους και 46% αποτελεσματικότητα στην επίθεση. Θυμίζουμε ότι το Σάββατο 21 Οκτωβρίου το τριφύλλι θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα. Οι πρωταθλήτριες δοκιμάζονται με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.