Καλμαζίδης: «Το σερβίς μας άλλαξε την εικόνα του ματς»

Γιάννης Καλμαζίδης

i

© Βαγγέλης Στόλης

Καλμαζίδης: «Το σερβίς μας άλλαξε την εικόνα του ματς»

Sportal newsroom 20:40 - 11.10.2023 / Ανανεώθηκε: 20:41 - 11.10.2023

Στο σερβίς του Παναθηναϊκού στο ματς με την Τσβόλε στάθηκε ο Γιάννης Καλμαζίδης.

Το πρώτο βήμα για πρόκριση στη φάση των «32» του Challenge Cup έκανε ο Παναθηναϊκός. Η ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη επιβλήθηκε με 3-1 σετ της Τσβόλε στο πρώτο ματς των δύο ομάδων στο κλειστό του Μετς.

Ο Έλληνας προπονητής μιλώντας μετά τη νίκη, στάθηκε στο σερβίς του Παναθηναϊκού. Ο Γιάννης Καλμαζίδης σημείωσε ότι το τριφύλλι είναι καλύτερη ομάδα, κάτι που φάνηκε στο τέλος.

«Πετύχαμε μια σημαντική νίκη και πιστεύω ότι το σερβίς μας άλλαξε την εικόνα του ματς. Σε γενικές γραμμές η υποδοχή μας δεν πήγε πολύ άσχημα. Μπορούμε να κάνουμε ακόμα καλύτερο και στοχευμένο σερβίς τακτικά.

Πάντα το πρώτο ματς είναι δύσκολο σε μια σεζόν και ποτέ δεν ξέρεις πως ακριβώς θα παρουσιαστείς και σίγουρα σε έναν θεσμό όπως το Challenge Cup με διπλά ματς δημιουργείται μια έξτρα πίεση. Πιστεύω ότι είμαστε καλύτερη ομάδα και αυτό φάνηκε στο τέλος και πρέπει να εκμεταλλευτούμε τα ατού όλων των αθλητριών που έχουμε. Έχουμε 4 μπλοκέρ που μπορούν να κάνουν πολύ καλή δουλειά και γνωρίζοντας και τον αντίπαλο πλέον ξέρουμε τι περιμένουμε.

Η Ολλανδία έχει μεγάλη παράδοση στο άθλημα και οι ομάδες τους παίζουν σωστά αν και δεν έχουν σε καμία περίπτωση τη δική μας ποιότητα», σημείωσε ο Γιάννης Καλμαζίδης μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού.