Επίσημο: Τέλος από τον Παναθηναϊκό ο Γιάννης Καλμαζίδης

Γιάννης Καλμαζίδης

i

© Intime

Επίσημο: Τέλος από τον Παναθηναϊκό ο Γιάννης Καλμαζίδης

Ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή Γιάννη Καλμαζίδη.

Ο Γιάννης Καλμαζίδης απολύθηκε από τον Παναθηναϊκό. Ο μέχρι πρότινος προπονητής της ομάδας βόλεϊ γυναικών του συλλόγου «πλήρωσε» τις κακές εμφανίσεις των τελευταίων αγωνιστικών στο πρωτάθλημα και τις ήττες από τη Λαμία και τον Απολλώνιο αλλά και την ήττα από τον Ολυμπιακό στα ημιτελικά του Final 4 του Κυπέλλου.

Ο Γιάννης Καλμαζίδης ανάλαβε τον Παναθηναϊκό τον Δεκέμβριο του 2022 αντί του Μπράνκο Γκάιτς. Με εκείνο στον πάγκο, ο Παναθηναϊκός έφτασε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και έγινε ο πρώτος προπονητής στη σύγχρονη ιστορία που κατέκτησε τον τίτλο με ομάδα ανδρών και γυναικών.

Μαζί με τον Γιάννη Καλμαζίδη αποχωρεί και ο βοηθός του Κυριάκος Καμπερίδης. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού, χρέη πρώτου προπονητή αναλαμβάνει, μέχρι νεωτέρας, ο Δημήτρης Μαρκάκης.

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή Γιάννη Καλμαζίδη για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ.

Η διοίκηση του Συλλόγου αποφάσισε τη λύση της συνεργασίας του με τον κόουτς Γιάννη Καλμαζίδη και τον βοηθό προπονητή Κυριάκο Καμπερίδη.Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά για την προσφορά τους και τους εύχεται καλή πορεία στη συνέχεια της καριέρας τους.

Η πίστη του Τερίμ για το «διπλό» στο Φάληρο να γίνει μεταδοτική!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:00 - 10.03.2024

Η πίστη του Τερίμ για το «διπλό» στο Φάληρο να γίνει μεταδοτική!

Ο Φατίχ Τερίμ πιστεύει πάρα πολύ στη νίκη του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων. Μένει να φανεί εάν οι παίκτες του θα έχουν την ίδια πίστη με τον προπονητή τους στην έδρα του Ολυμπιακού.

Άλλωστε δεν λησμονείται το γεγονός ότι ο Καλμαζίδης έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην περσινή κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ και στο παρελθόν τόσο ο ίδιος όσο και ο Καμπερίδης είχαν προσφέρει στον Παναθηναϊκό.

Χρέη πρώτου προπονητή αναλαμβάνει μέχρι νεωτέρας ο Δημήτρης Μαρκάκης», αναφέρει η ανακοίνωση του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.