Ήττα και αποκλεισμός για τον Παναθηναϊκό - «Λύγισε» το Περιστέρι
i

© Intime

Ήττα και αποκλεισμός για τον Παναθηναϊκό - «Λύγισε» το Περιστέρι

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 18-12 από την Τεράσα και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Euro Cup.

Την τρίτη του ήττα σε ισάριθμες αναμετρήσεις υπέστη ο Παναθηναϊκός. Η Τεράσα επιβλήθηκε με 18-12 του τριφυλλιού για τον όγδοο προκριματικό όμιλο του Euro Cup.

Η ομάδα του Δημήτρη Μάζη αποχαιρέτησε τη διοργάνωση. Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του στον όμιλο κόντρα στο Αννόβερο. Η Τεράσα πήρε από το ξεκίνημα μεγάλο προβάδισμα, το οποίο διατήρησε μέχρι τέλους. Ο Στίβενσον με τέσσερα γκολ ήταν ο πρώτος σκόρερ του τριφυλλιού.

ΤΕΡΑΣΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 18-12

Οκτάλεπτα: 5-1, 5-2, 5-5, 3-4.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Μάζης): Ριστίτσεβιτς, Δευτεραίος, Κανδανολέων, Χωματάς, Νικολαΐδης 1, Στίβενσον 4, Μπραΐμης, Σγουρίδης 1, Χατζηγούλας 1, Δερμιτζάκης Δ. 1, Αγκόρτσας 2, Αλβέρτης 2, Κρατημένος.

Ήττα για το Περιστέρι

Το Περιστέρι ηττήθηκε με 15-9 από το Αννόβερο για τον όγδοο προκριματικό του Euro Cup. Η ομάδα του Κώστα Λούδη γνώρισε την πρώτη της ήττα στη διοργάνωση αφού το βράδυ της Παρασκευής νίκησε τον Παναθηναϊκό.

Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν εμφανής. Η γερμανική ομάδα πήρε τα ηνία του αγώνα από το ξεκίνησε και έφτασε στην άνετη νίκη. Το Περιστέρι επικεντρώνεται πλέον στον αγώνα με την Τεράσα. Για την ομάδα των δυτικών προαστίων τρία γκολ σημείωσε ο Καρούντζος. 

Αποκλειστικές φωτογραφίες: Το νέο παρκέ, οι εξέδρες και οι πρώτες αλλαγές στο ΟΑΚΑ (vid+pics)
EUROLEAGUE

15:13 - 23.09.2023

Αποκλειστικές φωτογραφίες: Το νέο παρκέ, οι εξέδρες και οι πρώτες αλλαγές στο ΟΑΚΑ (vid+pics)

Το Sportal βρίσκεται στο ΟΑΚΑ για το 5ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» και σας παρουσιάζει το ανακαινισμένο ΟΑΚΑ - Το νέο παρκέ, τα ανανεωμένα καθίσματα και το πανό στο νέο πέταλο των οργανωμένων

ΑΝΝΟΒΕΡΟ - ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 15-9

Οκτάλεπτα: 4-2, 5-4, 4-2, 2-1.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Αναγνώστου, Άτζιτς 2, Τοράκης, Πρέκας 1, Μπεριστιάνος, Κουκουμάκης, Μπιτσάκος Χ., Καρούντζος 3, Φώσκολος 2, Χρυσοσπάθης 1, Παπαδημητρίου, Μπιτσάκος Αν., Χόλαντ.